sâmbătă, aprilie 1, 2023

Mănăstirea Arad-Gai este în doliu. Fosta maică-stareță Ieroteia Avram a trecut la cele veșnice chiar în ziua de Bobotează, în timpul Sfintei Liturghii

 

Mănăstirea  Arad-Gai este în doliu după cea care a fost maica-stareță Ieroteia Avram.

Conform site-ului oficial al Episcopiei Aradului, Stavrofora Ieroteia Avram, fostă stareță a Mănăstirii ,,Sfântul Simeon Stâlpnicul”, Arad-Gai, în vârstă de aproape 90 de ani, a trecut la Domnul în ziua de praznic a Botezului Domnului, la vremea Sfintei Liturghii, 6 Ianuarie 2018.

Maica Ieroteia Avram și-a dedicat întreaga viață slujirii lui Hristos și aproapelui. De-a lungul anilor, a primit, a ascultat și a orientat pe calea către Dumnezeu nenumărate persoane de toate vârstele. Cea mai mare realizare a maicii Ieroteia, din timpul stăreției sale, a fost ridicarea unei biserici noi, pusă sub ocrotirea Maicii Domnului. Noua biserică este una dintre cele mai mari biserici mănăstirești din țara noastră.

Înmormântarea va avea loc luni, 8 Ianuarie, începând cu ora 13:00, precedată de slujba Sfintei Liturghii, în Mănăstirea Arad-Gai.

„Doamne, odihnește cu drepții pe roaba Ta Ieroteia stavrofora și primește-o în bucuria Ta cea fără de sfârșit!” –

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news