joi, iulie 7, 2022

Mandate de executare puse în aplicare de polițiști

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu cei ai orașului Chișineu Criș au pus în aplicare la data de 28 ianuarie a.c., un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de magistrații Judecătoriei Ineu, pe numele unui bărbat de 53 de ani, din localitatea Cintei. Acesta a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 1 an, pentru săvârșirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere.

Tot la data de 28 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu cei ai Secției 10 Rurală Gurahonț au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de magistrații Judecătoriei Gurahonț, pe numele unui bărbat de 37 de ani, din localitatea Avram Iancu. Acesta a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 2 ani, și 2 luni, pentru săvârșirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibație alcoolică ce depășește 0.80g/l alcool pur în sânge.

Ambii bărbați au fost încarcerați în Penitenciarul Arad.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news