miercuri, februarie 8, 2023

Manechinul și fizioterapeutul internațional Alexandru Urdaș a susținut un seminar despre „Limbajul corpului și îmbunătățirea posturii trupului” pentru cursanții Școlii de Modeling „Angels” [FOTO]

 

Înainte de finalizarea celei de –a X-a ediții a cursului de modeling Angels,  a avut loc seminarul  cu tematica Seminarul  „Limbajul corpului și îmbunătățirea posturii trupului”, susținut de manechinul internațional care profesează ca fizioterapeut în Londra și Arad, Alexandru Urdaș.

În cadrul seminarului, cursanții Școlii de Modeling Angels din grupa de vârstă 11-18 ani, au învățat despre cum pot să-și îmbunătățească postura corpului, ce greșeli să evite în privința pozițiilor corpului care în timp duc la patologie precum spondiloză, cifoză sau lordoză lombară. Alexandrul a vorbit, utilizând în paralel și metoda demonstrației, despre analiza diferitelor poziții corecte și vicioase ale corpului în picioare, în șezând, și în timpul mersului, urmărind postura , capului, gâtului, umerilor, trunchiului, brațelor, șoldurilor, coloanei, genunchilor, gleznelor și tălpilor. În discuția despre postura sanătoasă, s-a specificat următoarele elemente: capul trebuie să fie drept, umerii la același nivel în plan orizontal, coloana vertebrală trebuie să fie dreaptă – dacă e privită din spate și ușor curbată, dacă e privită din lateral. Soldurile este bine să respecte o orizontală iar genunchii să fie drepți.

În partea a doua a seminarului, Alexandru a vorbit, la cererea cursanților și despre modeling, despre beneficiile practicării acestuia, oferind sfaturi legate de managementul acestui acestei ocupații.

Alexandru, în vârstă de 23 de ani,  vorbește fluent limba italiană, engleză și franceză, practică în mod freelancer modeling –ul de la 17 ani la nivel local, unde este imaginea unui magazin de haine pentru bărbații în timp ce la nivel național și internațional  a fost prezent în diferite prezentari de modă. A  terminat  studii de lungă durată Balneo-Fizio-Kinetoterapie și Recuperare Medicala din cadrul Facultății de Medicina si Farmacie, la UVVG Arad.  Crede că încrederea în sine te duce departe, are capacitatea de a te face o persoană fericită și atrăgătoare, iar modelingul practicat ca hobby are puterea de a te ajuta să-și promovezi anumite calități. Pentru a fi gentleman, un bărbat trebuie să dovedească frumusețea în simplitate, respect, încredere, clasă în sens de stil și sănătate. Practică Fizioterapie si Masaj , îi place botanica, fiind un fermier natural in devenire,  și își dorește să  dețină un magazin de costume masculine.

Seminarul  „Limbajul corpului și îmbunătățirea posturii trupului” face parte din programa dezvoltată de agenția Angels Events Models, privind educația estetică a cursanților din cadrul școlii de modeling organizat de aceasta, cu ajutorul specialiștilor.

În următoarea perioadă va avea loc partea practică, cursanții urmând să participe la prezentări de modă, aceștia având posibilitatea de a aplica toate cunoștintele accumulate în cadrul cursului.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. E minunat .ceea ce faceti deoarece au invatat lecti de viata de etica.si chiar sa se regaseasca.sa aibe mai multa incredere.e un pas si poate un nou inceput.

Comentariile sunt închise.