Acasă SPORT Marian Costea este noul team-manager la UTA. Echipa testează trei jucători noi

Marian Costea este noul team-manager la UTA. Echipa testează trei jucători noi

0

 

În această după-amiază, staff-ul tehnic și jucătorii aflați sub contract s-au întâlnit pentru un prim antrenament al campaniei pregătirii de vară din stagiunea 2018-2019. Alături de jucătorii rămași din efectivul ce a încheiat sezonul trecut vor fi prezenți și fotbaliști vizați să întărească lotul. În aceeași ordine de idei, staff-ul primei echipe a fost completat prin cooptarea lui Marian Costea (FOTO – sportarad), care va îndeplini rolul de team-manager. Printre altele acesta poarta discuții pentru atragerea unor investitori din Belgia. Costea și Marius Stan au pus la punct un proiect, dar Stan a plecat pentru că discuțiile au ajuns în impas.

Ionuț Popa a condus pe stadionul Motorul terenul  II, o primă „mișcare” la care au luat parte următorii jucători: Barna, Polgar, Lazăr, Manea, R. Iuga, Copaci, Iova, Rogojan, Dinculescu, A. Iuga, Costin, Burlă, Tănase, Jorza, Petra, Buia, Hlistei, Prună, Dan, Curtuiuș, Stahl, Popa, Toma, Cocian, Savin, Deliman.
Efectivului menționat i s-au alăturat trei nume noi: Robert Gheorghe (22 de ani, fundaș central, fost la ACS Berceni, Popești Leordeni), Daniel Munchiu (mijlocaș, 21 de ani, ex Metalosport Galați) și Alexandru Pop (atacant, 18 ani, a mai jucat la U Cluj, Viitorul Constanța).

„Am preconizat să începem mai repede pregătirile decât celelalte echipe, fiindcă în perioada aceasta de două săptămâni, pe care eu o consider de evaluare–acumulare, sperăm că vor apărea jucători, unii în probe, alții consacrați. Sperăm că se vor rezolva cât de cât lucrurile”, a menționat Ionuț Popa.

Exit mobile version