sâmbătă, aprilie 1, 2023

Marius Copil a ratat calificarea pe tabloul principal la Londra

 

Marius Copil s-a oprit în turul doi al calificărilor la turneul ATP 500 de la Queen’s, atât la simplu, cât și la dublu. Turneul Fever-Tree Championships are premii totale în valoare de 2.116.915€ La Londra, arădeanul a intrat, pe terenul 5, contra unui localnic de duzină, Edward Corrie, în primul tur al calificărilor. Copill, favorit 7 în calificări, a cedat doar un set, impunându-se cu 6-4, 3-6, 6-3. Dominarea lui Marius a fost totală: 6-0 la ași, dar oboseala s-a resimțit la serviciu, arma lui principală, unde a comis trei duble greșeli.
În turul secund a ratat calificarea pe tabloul principal de la Queen’s, după ce a fost învins de John Millman (Australia, 64 ATP). Marius Copil nu a reuşit să se califice în primul tur la Londra. Chiar dacă turneul are loc pe iarbă, suprafaţa lui favorită, Marius nu a avut mari şanse în faţa lui Millman, care s-a impus cu 6-3, 6-3. Copil a reuşit un singur break, în setul secund, în timp ce Millman a reuşit să câştige de patru ori pe serviciul adversarului. Pentru prezenţa în ultimul tur al calificărilor, Marius Copil va primi 3. 250 de euro şi 10 puncte ATP. Din păcate arădeanul riscă să părăsească prima sută a clasamentului fiind acum pe locul 97 ATP. Principalul favorit al turnului de la Queen’s este croatul Marin Cilic, locul 5 ATP
Marius Copil va fi singurul român prezent pe tabloul principal la turneul de Mare Șlem de la Wimbledon, competiție programată în perioada 2-15 iulie.

Ultimele Știri

Related news