marți, octombrie 4, 2022

Marius Sulincean (PSD): „Iustin Cionca îşi bate joc şi de sistemul de sănătate din Arad”

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – PSD ARAD]

 

Marius Sulincean, liderul consilierilor judeţeni PSD-ALDE, se arată îngrijorat de modul defectuos în care conducerea Consiliului Judeţean Arad administrează Spitalul Judeţean. Social-democratul face referire la defectarea aparatului RMN, aparat achiziţionat de CJA cu aproximativ un milion de euro, în urmă cu doar câteva luni.

„Nu îmi explic faptul că un aparat care a costat peste 4,2 milioane de lei s-a defectat după nici trei luni de la achiziţionare. Noi, consilierii judeţeni ai PSD şi ALDE am susţinut, încă de la începutul acestui an, că trebuie aşteptate fonduri guvernamentale pentru a cumpăra acest aparat. Atunci, Iustin Cionca şi cei de la PNL s-au grăbit şi au forţat cumpărarea aparatului RMN din banii arădenilor. Probabil au existat anumite interese ascunse. Tot ei, liberalii, au fost cei care au ratat achiziţionarea unui aparat RMN pentru care Guvernul României alocase bani anul trecut, din pricina caietului de sarcini întocmit defectuos. După ce a ratat un proiect guvernamental, conducerea liberală a CJA nu a dorit să depună eforturi pentru unul nou, ci a preferat să achiziţioneze un aparat din banii arădenilor. Ei bine, acest aparat a fost achiziţionat în vara acestui an, însă problemele au început deja să apară. Mai mulţi arădeni au semnalat aceste inconvenie, însă, Iustin Cionca – cel mai slab preşedinte de CJA din istorie – are alte preocupări. După ce liberalii Cionca şi Bîlcea şi-au arătat incompetenţa în ceea ce priveşte drumurile din judeţul nostru, iată că acum îşi arată limitele şi în ceea ce priveşte sistemul de sănătate din Arad”, a declarat Marius Sulincean, liderul consilierilor judeţeni PSD-ALDE.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news