sâmbătă, aprilie 1, 2023

Marta Fodor a fost convocată la naţionala României de baschet feminin

Prestaţiile bune şi constante din sezonul trecut al Ligii Naţionale în maioul galben-albastru au adus o convocare la echipa naţională a României pentru Marta Fodor. Baschetbalista care a semnat în această vară un nou contract cu FCC Baschet Arad pentru următorii 2 ani de zile s-a alăturat în urmă cu două zile lotului condus de noul selecţioner, turcul Ayhan Avci. Naţionala de baschet feminin a României a început un scurt stagiu de pregătire la Arena de Baschet din Capitală, urmând a disputa în week-end  două jocuri de pregătire împotriva naţionalei Germaniei, la Berlin.

Pe lângă jucătoarea echipei arădene, alte 13 sportive se află în lotul pentru aceste două amicale: Gabriela Mărginean, Elisabeth Pavel, Adina Stoiedin, Gabriela Irimia, Romina Filip, Teodora Neagu, Tunde Kilin, Alina Podar, Nora Demeter, Ecaterina Armanu, Carla Popescu, Alexandra Chițanu şi Mihaela Chelariu.

România va debuta pe 14 noiembrie în campania de calificare la EuroBasket 2021. Tricolorele fac parte din Grupa D alături de reprezentantele ţărilor Danemarca, Cehia, respectiv Italia.

Ultimele Știri

Related news