joi, iulie 7, 2022

Mașini de epocă, soldați sovietici, Isus vine, Cununița din Sântana, Barnevernet și Gheorghe Falcă în Piața Avram Iancu!

 

 

Nu vi se pare că-s prea multe nume proprii și sintagme care se bat cap-în-cap în titlul ăsta?… Și nouă… și oricui, mai ales dacă nu-i din orașul ăsta, asocierea acestor substantive proprii și comune într-un singur titlu i-ar părea o orgie semiotică. Ceee ce, de fapt, și e.

No, this is Falcă – șasă-ntr-unul-cel-puțin și niciunul ca lumea… niciunul acolo unde trăbă! Într-o singură zi, Tutankamonul de la Brad a adoptat toată plaja de preocupări ale unui suferind de sociofilie cronică în stadiu terminal: s-o dat cu mașini vechi, s-o-nchinat la monumentul soldaților români îmbrăcați în uniforme militare sovietice, s-o transformat, apoi, rapid în neoprotestant și o zbierat „Isus vine!” ca o pocăită nimfomană cu batic roz, o dansat cu fetele de la ansamblul „Cununița” și s-o dat mare patriot – ca imediat după aia să se transforme în inamicul legilor norvegiene care iau pruncii maltratați de la părinții „iubitori” cu alocație cu tot.
Și-o fost o amărâtă de sâmbătă, 16 aprilie… o zi care nu anunța și care nu semnifica mai nimic.

Când își lansează Falcă, oficial, campania și când își anunță candidatura la Primărie? – mai aud curioși care… ar mânca și gura lor ceva. În fiecare zi își lansează Falcă candidatura și nu există nicio secundă din cele 24 de ore ale oricărei zile lăsată de Dumnezeu în care Falcă să nu fie în campanie electorală. Și noaptea e în campanie electorală Jița… și pe budă, și când face curte unei „prospături”; și când își bagă botox, și când (rar) tace, și când scuipă, și când înghite, și când face Zumba… și când nu-i acolo îi Falcă în campanie electorală. Așa cum „tunurile” adevărate în CLM le dă atunci când e absent.
Gheorghe Falcă e la fel de omniprezent ca și gunoiul în Aradul ăsta.

falca_colaj

Foto: Gheorghe Falcă

Ultimele Știri

Related news