SPORTURI

Meci dificil pe „Motorul”. UTA așteaptă liderul

 

Cu un moral excelent după patru rezultate pozitive, UTA are mâine de susținut un examen pe teren propriu în fața surprinzătorului lider (doar ca nume) Academica Clinceni.

Pentru a evita oboseala acumulată pe drumul de București în preziua jocului, Clinceniul e de ieri în orașul nostru. Ca și Ionuț Popa, Ilie Poenaru nu pare a avea probleme de lot, astfel că se anunță un meci deschis tuturor posibilităților. UTA s-a axat pe refacere după victoria din Cupa României cu Poli. „I-am spionat la meciul cu Ripensia și pot spune că de patru ani, de când sunt la Liga a 2-a și până acum, nu am văzut o echipă atât de bine închegată colectiv, făcând ambele faze. E o echipă cu jucători atât ofensivi cât și defensivi care joacă fantastic, produce fotbal. Au un ax central cu Patriche, Barbu și Olariu, jucători care nu sunt neapărat bătrâni, dar au experiență. Ceea ce i-a adus pe ei pe primul loc este jocul colectiv atât pe tranziție negativă, pe care foarte multe echipe nu o fac cum trebuie, cât și pe atac pozițional și contraatac, a declarat antrenorul secund Cristi Păcurar.

Nici una din cele două combatante nu au ca obiectiv declarat promovarea, de acit rezultă un joc fără presiune

Confruntarea de mâine din cartierul Aradul Nou, este programată de la ora 12.30 și poate fi urmărită și la TV Digi Sport, Look TV și Telekom Sport, trasmit acest joc, UTA fiind un club de interes pentru posturile tv.

Clubul UTA este alături de Alexandru Meszar în aceste clipe triste, când se desparte de draga sa mamă.

Condoleanțe întregii familii!

Cosmin Gherman, 14 septembrie 2018 2:28