SPORTURI

Meciuri internaționale pentru echipele din Academia UTA

 

Zilele trecute, două din echipele din Academia UTA s-au deplasat la Budapesta pentru confruntări cu formațiile similare ale clubului Ujpest.

UTA U17 a remizat,1-1, cu trupa maghiară, golul arădean l-a marcat Onișor. Roș-albii, pregătiți de Dinu Donca, Radu Mărginean și Sandu Țamboi, au jucat în formula Roșca – Popa, Bortiș, Măgulean, Putnic, Andrieș, Dănilă, Goldiș, Onișor, Rotea, Mercioiu. Au mai intrat Tirian – Goian, Blaga, Mocan, Cira, Țurcanu, Maxim și Domide.

UTA U16 s-a impus cu 5-0, reușitele le-au semnat Dura, Lingurar, Mare, Bulza și Ciubăncan. Staff-ul tehnic, compus din Dinu Donca, Costel Bogoșel și Sandu Țamboi, a început cu Brândă – Sarkozi, Pele, Opriș, Codre, Șerengău, Bulza, Ungureanu, Dura, Lingurar, Mare. Pe parcurs, în echipa arădeană au intrat Blaga, Varga, Popescu, Botoroagă, Ursu, Buzgău, Boiț, Ciubăncan, Balint, Cristea, Vale.

Săptămâna aceasta include o serie de confruntări între UTA și echipe din Ungaria: Sâmbătă, 15 februarie, de la 13:00 respectiv 15:00, UTA U15 și UTA U14 vor fi față în față cu Ujpest. În aceeași zi, de la 11:00 și de la 13:00, pe terenul Șega, UTA U17 și UTA U16 primesc vizita echipelor din Gyula.

Pe data de 22 februarie, echipele U12, U13, U14 și U15 merg la Bekescsaba pentru meciuri cu echipe de categorie de vârstă similare ale clubului Elöre.

Victoria băieților lui Sandu Gaica, Adi Ungur și Mihai Petcuț, 4-0 cu Ujpest Budapesta obținută acum mai bine de o săptămână, a deschis seria confruntărilor internaționale dintre echipele de juniori roș-albe și cele din țara vecină.

Cosmin Gherman, 11 februarie 2020 11:14