Acasă ADMINISTRAȚIE Mediate de Bibarț, negocierile dintre potențialii investitori și Meszar au intrat pe...

Mediate de Bibarț, negocierile dintre potențialii investitori și Meszar au intrat pe un făgaș relativ normal. „Rugăm înțelegere și răbdare din partea suporterilor și iubitorilor UTA-ei” – este apelul „Grupului Apreutese”

0
UTA - Bibart
COMUNICAT DE PRESĂ – PRIMĂRIA ARAD

Ca răspuns la solicitările venite din partea părților implicate în negocierile privind viitorul echipei UTA, dar și din partea multor cetățeni ai orașului, suporteri ai echipei, negocieri întrerupte la un moment dat, primarul Aradului, Călin Bibarț,  a făcut toate demersurile necesare pentru ca aceștia să se întâlnească în prezența sa la Primăria Arad în vederea reluării discuțiilor.

Întâlnirea a avut loc azi, în biroul edilului și la ea au participat Marius Grada alături de avocatul Radu Buda, din partea noilor potențiali investitori, Daniel Proca din partea Suporter Club UTA și Alexandru Meszar din partea UTA.

Călin Bibarț:

„După cum am afirmat public, mi-am arătat deschiderea față de solicitarea de a media un dialog deschis și benefic pentru clubul fanion al Aradului, UTA! Mă bucur că părțile implicate au răspuns pozitiv la disponibilitatea mea și că astăzi am putut fi gazda acestei întâlniri. Le mulțumesc pentru deschiderea arătată și cu optimism, sper ca această întâlnire să fie de bun augur pentru UTA și pentru ARAD.  Bătrâna Doamnă trebuie să revină acolo unde îi este locul, în galeria campioanelor și cât depinde de mine, ca primar al Aradului, voi fi oricând parte constructivă din acest obiectiv!”, a declarat la finalul întâlnirii primarul Călin Bibarț.

…………………………

COMUNICAT DE PRESĂ – GRUPUL DE POTENȚIALI INVESTITORI
Pentru UTA

În urma discuțiilor purtate astăzi la Primăria Arad, mediate de primarul Calin Bibarț, la care a participat Dan Proca – președintele SCU, Alexandru Meszar -reprezentatul UTA Arad, Marius Grada și avocatul Radu Buda – din partea grupului de investitori, s-a stabilit  continuarea discuțiilor dintre cele două părți.

Detaliile pentru finalizarea tranzacției vor fi stabilite de avocații celor două părți – Lanevschi&Lanevschi din partea clubului UTA, respectiv Av. Radu Buda si Costas, Negru&Asociatii – din partea grupului de investitori UTA NextGen.

Având în vedere negocierile punctuale care vor fi purtate de casele de avocatură amintite mai sus, rugăm înțelegere și răbdare din partea suporterilor și iubitorilor UTA-ei.

Pentru noi doar UTA contează!

SimionApreutese
CatalinJuncan
Rudolf Vizental
Marius Grada

Exit mobile version