Medi’s Craft: Pasiune pentru hand-made

 

Medi’s Craft este un concept de creație a bijuteriilor hand-made ale cărui cuvinte cheie sunt unicitatea și autenticitatea.

Fata care investește timp, răbdare și pasiune în realizarea lor se numește Șiclovan Mădălina – o tânără din orașul Curtici care are 21 de ani. Din ce mi-a povestit, acest hobby este unul relativ nou, descoperit în jurul sărbătorilor de iarnă din 2015, când se afla în Germania. Plimbându-se pe străzile Augsburg-ului, inevitabil privirea și inima ei deopotrivă au fost captate de standurile care abundau de bijuterii și nu numai. Ironia sorții a făcut să găsească o pereche de cercei pe care, la momentul respectiv, nu și i-a permis. A revenit acasă dar, constant,  se gândea la acei cercei. Atât de mult și i-a dorit încât a creat o pereche similară, hand-made. Mândră de propria realizare, a decis să nu se oprească doar la atât, continuând să investească în această pasiune. La început a fost mai greu, ca în orice domeniu sau în orice hobby nou descoperit însă perseverența și motivația de a face ceea ce îi place au determinat-o să nu se oprească.

Medi’s Craft este totodată și un manifest împotriva bijuteriilor de duzină așa că, fiecare obiect care îi iese din mână, indiferent că e brățară, colier, cercei, inel sau cordeluță, are o poveste, este inspirat dintr-un element al naturii, respectiv al universului, simbolizează sentimente primordiale precum bunătatea, generozitatea și iubirea, menite să-l captiveze pe purtător

Această artistă, pot spune fără a exagera,  mai puțin cunoscută și promovată a Curticiului, jonglează cu imaginația și își adaptează obiectele personalității și preferințelor celor care le comandă. După plasarea comenzii, una dintre etapele obligatorii de parcurs de către client este de a specifica  culorile preferate, eventualele probleme de sănătate care se pot ameliora prin medicina alternativă reprezentată de cristale, zodia, pietrele favorite și simbolul preferat (ex. Semnul păcii, inima, copacul, yin-yang). Mai mult,  la fiecare comandă se oferă un răvaș, iar la prima comandă este oferită o bijuterie cadou.

Dacă doriți să oferiți un dar special, personalizat și unic unei persoane, care să se opună replicilor și gablonțurilor din comerț, puteți opta pentru  bijuteriile hand-made realizate de această fată. Timpul și determinarea pe care le alocă pentru a empatiza cu persoana căreia îi este adresată bijuteria, însuflețesc materialul din care sunt confecționate obiectele. Astfel, bijuteriile Mădălinei sunt făcute din suflet pentru a fi dăruite din suflet.

Facebook Comments Box

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy