ADVERTORIAL

[NOU ÎN ARAD] CLINICA VETERINARĂ GENESIS – o investiție care ridică standardele la care-ți iubești companionul animal [GALERIE FOTO]

 

11 octombrie, 2019 este „data de naștere” a noii clinici veterinare GENESIS – situată pe strada Sever Bocu, din cartierul Bujac, la numărul 1/37 -, o investiție de secol XXI dedicată animalelor de companie care ne fac sufletul mai bun și viața mai responsabilă, gândită în cele mai mici amănunte.
Soții Alina și Răzvan Verbiță  sunt responsabili de această „ridicare de standarde” în domeniul asistenței și medicinei veterinare – la care, din fericire, Aradul stă bine.

Clădirea spațioasă, pe trei nivele, oferă servicii complexe de consultații, tratamente, vaccinări, microcipări, deparazitări, ecografie, analize medicale complete, oftalmologie, stomatologie, dermatologie, chirurgie, internări, urgențe, farmacie, dar și coafură și cosmetică, pensiune felină, pet-shop sau furaje. Genesis mai dispune de radiologie și o premieră în Arad – ambulanță veterinară (animalul de companie este transportat atât de la domiciliul clientului, cât și înapoi, acasă).
Clinica funcționează în regim non-stop, orice urgență putând fi rezolvată la orice oră din zi sau din noapte.

Personalul care se ocupă de animale este unul cu experiență, serviciile clinicii Genesis fiind asigurate de numai puțin de patru doctori și doi tehnicieni veterinari. „Ideea s-a născut din dragoste pentru animale. Activitatea clinicii Genesis se bazează pe o abordare cât mai corectă a actului medical. Aceasta presupune o comunicare cât mai eficientă în relația medic – proprietar și pe o totală transparență în ceea ce privește manoperele efectuate pe animal, medicamentația administrată, pentru ca în final rezultatul să fie unul benefic pentru animal, iar proprietarul să fie cât mai mulțumit. În acest sens ne ajută și aparatura de care dispune clinica noastră, aceasta fiind de ultimă generație“, au declarat pentru presă medicii Dan DănilăBogdan Mateș, Sorin Bădău și Cătălina Balint.

***

Mai multe detalii despre serviciile oferite de Clinica veterinară Genesis puteți afla chiar la sediul clinicii, pe strada Sever Bocu nr. 1/37, iar personalul de la Genesis vă stă la dispoziție oricând, la numărul de telefon 0771.046.163 și pe pagina de Facebook – Genesis Clinica Veterinara.

Critic Arad, 12 octombrie 2019 8:33

clinica_veterinara_arad-32clinica_veterinara_arad-29clinica_veterinara_arad-30clinica_veterinara_arad-27clinica_veterinara_arad-25clinica_veterinara_arad-26clinica_veterinara_arad-23clinica_veterinara_arad-24clinica_veterinara_arad-22clinica_veterinara_arad-21clinica_veterinara_arad-19clinica_veterinara_arad-20clinica_veterinara_arad-17clinica_veterinara_arad-18clinica_veterinara_arad-16clinica_veterinara_arad-15clinica_veterinara_arad-13clinica_veterinara_arad-14clinica_veterinara_arad-12clinica_veterinara_arad-10clinica_veterinara_arad-11clinica_veterinara_arad-8clinica_veterinara_arad-9clinica_veterinara_arad-7clinica_veterinara_arad-5clinica_veterinara_arad-6clinica_veterinara_arad-4clinica_veterinara_arad-2clinica_veterinara_arad-3clinica_veterinara_arad-1