Front 7 ȘTIRI

Mergeți la SPITAL și întrebați de Copăceanu… care azi-noapte, în Clubul ALADIO de pe ștrand, a amestecat ALCOOLUL cu MANELELE și cu BOXUL-CUȚIT, a hărțuit o femeie, a rănit un agent de pază și a luat, la rândul lui, BĂTAIE!

 

Scandal cu alcool și manele, hărțuire sexuală, pumni, picioare și „arme reci”… urmat de spitalizări, azi-dimineață, în jurul orei 4.00,  în fostul club de manele „I Fratelli” – actualmente ALADIO de pe ștrandul „Neptun”din municipiu.

Un anume Copăceanu (22 de ani)… cumva (un necunoscut de majoritate… dar probabil celebru în „lumea lui”), „pe fondul consumului de alcool, manele și alte substanțe interzise” cum ar veni, cu un box-cuțit în dotare și „draci pă el” cât cuprinde, s-a luat de o chelneriță care stătea, pur și simplu, pe un scaun, lovind-o cu o palmă (motivul fiind, se pare, o „gelozie neconsumată”).
În continuarea șirului de pleonasme, fata s-a plâns agentului de pază al firmei DEY Bodyguard că a fost lovită, iar acesta, în tentativa de a-l legitima și potoli, s-a trezit înjunghiat de Copăceanul respectiv. Lovitura de cuțit a străpuns toracele agentului și i-a fracturat două falange.

S-a sunat la 112 dar, până să ajungă poliția la locul faptei, Copăceanu a fugit, fiind prins de colegii de la DEY ai victimei lângă terasa McDonald`s –  ca urmare a acestui eveniment aflându-se și el în spital.

Vom reveni cu amănunte.

[ACTUALIZARE] (ora 18.00)

Polițiștii de la Ordine Publică și Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad au demarat investigațiile în acest caz, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de  omor. „Am fost sesizați despre cele întâmplate, s-a efectuat cercetarea criminalistică la locul faptei, s-a ridicat cuțitul corp delict găsit asupra autorului și a fost începută urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor”, a precizat Pavel Palcu, procuror criminalist în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

 

Radu Pandelea, 29 decembrie 2019 9:05

box-cutitaladio