Meszar a oficializat UTA ca „afacere de famiglie”

UTA - AF

Cei patru membri ai Adunării Generale de la AFC UTA au fost invitați luni după-amiază să aprobe intrarea a trei membri noi în Asociație – este vorba despre Călin Costea (noul prieten al familiei Meszar, de când cu „cedarea gratuită” a literelor care compun câteva dintre acronimele clubului), Dorin Stana (vechiul prieten al familiei Meszar, colaborator în special pe partea de „transferuri, cazări și chefuri”) și Gabriela Meszar (soția lui Alexandru Meszar).

Din cei patru membri cu drept de vot, trei au fost de acord, doar Suporter Club UTA s-a opus, ca o consecință logică a relației tensionate dintre părți, de aproape un an.

Începând de luni, 20 martie, 2023, Suporter Club UTA nu mai face parte din Consiliul Director al AFC UTA, noua structură urmând să fie compusă din Alexandru Meszar (care nu făcea parte până acum din CD), Alexandra Lucaci și Florian Voinea.

SCU a fost reprezentată de președintele Claudiu Negru însoțit de avocatul Radu Buda, iar UTA de Casa de Avocatură Lanevschi&Lanevschi.  .

Voturile s-au adjudeca cu scorul de 3-1, iar AFC UTA va avea acum șapte membri: Alexandru Meszar, Florian Voinea, Alexandra Lucaci, Suporter Club UTA, Călin Costea, Dorin Stana și Gabriela Meszar.

Marea masă de suporteri ai „Bătrânei Doamne” consideră ziua de luni, 20 martie, drept una NEAGRĂ pentru UTA!
  • După ce a luat acest club „pe persoană fizică” și le-a dat cu flit în luna iunie lui Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Rudi Vizental și Marius Grada, iar în urmă cu câteva săptămâni i-a dat de înțeles și lui Nicolae Bara că nu este loc nici de el în club, Meszar a decis astăzi că mai e loc de numirea anumitor persoane ca membri ai Asociației Fotbal Club UTA Arad.
  • A fost practic o demonstrație a faptului că este clubul său, că acest brand al Aradului este de astăzi al familiei sale.
  • La punctul 1 din Hotărârea nr. 1 din 20 martie 2023, s-a votat primirea a trei noi membri în asociația AFC UTA Arad. Cei trei sunt tocmai soția lui Alexandru Meszar. Gabriela Meszar, dar și, surpriză sau nu, Călin Gabriel Costea, cel care a spus că a cedat gratis marca UTA în urmă cu mai bine de două luni. Practic, prin această numire, Meszar ne arată că nimic nu e gratis și i-a „plătit” literele despre care se spunea că sunt… cadou. Al treilea nume pe această listă este al lui Dorin Stana, un alt apropiat al familiei Meszar, team-manager al grupării arădene, omul care stă pe banca tehnică a echipei la fiecare meci.
  • Clubul Aradului nu mai este al Aradului. Este al familiei Meszar și al celor care trăiesc bine pe lângă această familie, asta în timp ce echipa se scufundă… Sfidare, asta am primit astăzi toți cei care simțim ceva pentru acest club…

 

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6527
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy