luni, decembrie 5, 2022

Meszar e mirat de interesul spectatorilor față de situația financiară a UTA-ei! Suporterii îi cer explicații OFICIALE legate de incidentele de la meciul cu Petrolul

„Conducătorul UTA-ei se declară mirat de interesul suporterilor vis-a-vis de situația financiară a clubului”

COMUNICAT Suporter Club UTA

Dorim să fim informați cu privire la următoarele date:

a. Numărul exact de abonamente vândute până la meciul cu Petrolul
b. Numărul exact de bilete vândute pentru meciul cu Petrolul
c. Numărul exact de spectatori care au asistat la partida cu Petrolul
⚪🔴
Am constatat că într-un recent interviu acordat unei publicații locale, conducătorul UTA-ei se declară mirat de interesul suporterilor vis-a-vis de situația financiară a clubului. Din punctul nostru de vedere, ca reprezentanți ai suporterilor și ca membri în Adunarea Generală a AFC UTA, considerăm că este de datoria noastră să monitorizăm activitatea sportivă, administrativă și economică a clubului iar apoi să facem obsevații și să punem întrebări atunci când lucrurile nu sunt clare. O facem în interesul fiecărui suporter care investește afectiv și material în acest club. În acest sens, adresăm clubului următoarele sesizări și întrebări:
1.
Legat de incidentele de la meciul cu Petrolul, considerăm că atât decizia de a masa grupuri mari de copii în peluza în care se află sectorul galeriei adverse cât și felul în care a fost gestionată prezența galeriei Petrolului pe stadion, au trădat neprofesionalism, incompetență și chiar iresponsabilitate. Este inadmisibil și de neînțeles cum galeria oaspeților nu a fost introdusă în sectorul special destinat lor, în extremitatea peluzei, cum de în peluza respectivă se aflau atât de puțin oameni de ordine și cum de intervenția forțelor de ordine a fost atât de tardivă. Faptul că în peluza respectivă se aflau sute de copii reprezintă circumstanță agravantă pentru bâlbele organizatorice enumerate mai sus. Credem că cei responsabili de gestionarea situației ar trebui să fie drastic sancționați deoarece incompetența și superficialitatea lor au pus în pericol sute de copii.
Adresăm de asemenea conducerii clubului solicitarea fermă ca până la meciul următor de pe teren propriu să identifice o altă zonă (sau alte zone) din stadion în care să fie relocate aceste grupuri de copii, astfel încât siguranța lor să fie garantată. De asemenea, chiar dacă beneficiază de gratuitate, acești copii TREBUIE (inclusiv din punct de vedere al regulilor de organizare a jocului) să aibă locuri rezervate exclusiv lor.
Constatăm că actuala conducere a clubului e foarte eficientă în a se proteja de inamici închipuiți, împânzind zilnic perimetrul Arenei „Francisc Neuman“ cu agenți de pază. Solicităm aceeași vigilență și când vine vorba de asigurarea securității spectatorilor care vin la meci, în special a copiilor.
2.
De asemenea, solicităm clubului ca începând cu partida următoare de pe teren propriu, să afișeze pe tabela de scor sau să anunțe prin intermediul crainicului stadionului, numărul exact de spectatori prezenți pe stadion. De asemenea solicităm clubului ca tot de la partida următoare de pe teren propriu să anunțe exact numărul de bilete puse în vânzare pentru fiecare partidă.
Și, deoarece reprezentanții conducerii clubului clamează periodic faptul că reprezintă cea mai transparentă conducere a unui club din țară,
dorim să fim informați cu privire la următoarele date:
a. Numărul exact de abonamente vândute până la meciul cu Petrolul
b. Numărul exact de bilete vândute pentru meciul cu Petrolul
c. Numărul exact de spectatori care au asistat la partida cu Petrolul
Pentru noi doar UTA contează!
UTA liberă!”
Suporter Club UTA

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news