miercuri, martie 29, 2023

Miercuri e „Ziua Porţilor Deschise” la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad

 

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad își va deschide porțile pentru elevi, miercuri, 20 aprilie a.c., începând cu ora 11,00, în cadrul activităților stabilite pentru perioada 18-22 aprilie, în cadrul Programului „Școala altfel. Să știi mai multe, să fii mai bun!”.

Pentru Ziua Porților Deschise, jandarmii arădeni au pregătit exerciţii demonstrative, specifice misiunilor pe care le desfăşoară, şi exerciţii cu câini de serviciu. Vor fi organizate, de asemenea, standuri în care se va prezenta tehnica din dotarea subunităților, materiale de intervenţie şi de comunicaţii.
Cei ce îi vor vizita pe jandarmi vor putea viziona imagini video cu misiuni și activităţi specifice jandarmeriei şi alte aspecte de interes.
Persoanele care doresc să urmeze o carieră în jandarmerie, se vor putea documenta cu privire la oferta de şcolarizare în instituţiile militare de învăţământ.

(Comunicat de presă)

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news