duminică, noiembrie 27, 2022

Mihai Fifor este VICEPREMIERUL ROMÂNIEI pe Parteneriate Strategice

 

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, la finalul CEx al PSD modificările din Guvernul României.

Astfel, Ramona Mănescu a fost propusă pentru Ministerul de Externe, Nicolae Moga pentru Ministerul de Interne, iar Mihai Fifor pentru funcția de vicepremier pe Parteneriate Strategice.

„Am spus colegilor din CEx că avem două portofolii de vicepremier pentru care trebuie să facem nominalizări: cel pe probleme economice şi cel pe parteneriate strategice, că încă şase ministere le-am făcut o evaluare şi am propus CExN schimbarea ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, cu senatorul Nicolae Moga de la Constanţa. Am luat act de dorinţa de a schimba pe domnul Teodor Meleşcanu cu Ramona Mănescu ca şi ministru al Afacerilor Externe şi am propus pentru funcţia de vicepremier pe parteneriate strategice pe domnul Mihai Fifor, având în vedere că ne aflăm la finalul interimatului legat de acest portofoliu”, a declarat Dăncilă.

Mihai Fifor este în acest moment și purtătorul de cuvânt al PSD, la nivel național, dar și președintele Consiliului Național PSD.

În trecut, Mihai Fifor a fost atât ministru al economiei cât și ministru al apărării. La nivel local, Mihai Fifor este varianta pe care s-ar putea să meargă PSD Arad în bătălia alegerilor pentru demnitatea de primar al municipiului.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news