Mihai Fifor: O zi istorică pentru sistemul de sănătate din Arad!

[COMUNICAT DE PRESĂ]

„Noul spital matern, un vis frumos al PSD, al doctorului Gheorghe Furău, al meu și al colegilor, prinde contur sub conducerea social-democrată a ministerului Sănătății. Semnarea, la Timișoara în prezența ministrului Alexandru Rafila, a contractului de finanțare PNRR, pentru noul matern, aduce în concret unul dintre cele mai dorite obiective ale arădenilor, deziderat despre care vorbim cu oamenii, de fiecare dată când avem ocazia să ne întâlnim și să ne strângem mâinile.

Ziua de astăzi, marchează debutul construcției sistematice de noi spitale în România. Ministerul Sănătății, ministrul Rafila fructifică banii din PNRR și lansează efectiv proiectele menite să îmbunătățească fundamental nu doar accesul oamenilor la servicii medicale ci și calitatea serviciilor medicale asigurate. Noua unitate de obstetrică-ginecologie de la Arad, o investiție de 750 de milioane de lei aduce un pas mai aproape proiectul nostru sanitar destinat arădenilor.

Îi mulțumesc, în numele arădenilor, domnului ministru Rafila pentru că ne-a fost și ne este aproape în acest proiect extrem de important pentru Arad! Să fie într-un ceas bun !”, spune președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

Biroul de Presă al PSD Arad

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6529
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy