miercuri, octombrie 5, 2022

Mihai Fifor: PSD cere redeschiderea de urgenţă a şcolilor, închise de guvenul PNL fără nici un fundament ştiinţific!

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Mihai Fifor: PSD cere redeschiderea de urgenţă a şcolilor, închise de guvenul PNL fără nici un fundament ştiinţific!

 

PSD cere redeschiderea de urgenţă a şcolilor după ce s-a dovedit că Iohannis şi guvernul PNL au minţit fără
jenă, atunci când au anunţat că au luat decizia închiderii şcolilor în baza unor analize ştiinţifice.

„Nu există nici o astfel de analiză. Şi acum şcolile sunt ţinute închise doar urmare a unei decizii strict politice, pentru că așa a considerat necesar regimul de Dreapta condus de Iohannis. 

Data de 8 februarie, anunţată de Iohannis pentru redeschiderea şcolilor, este improbabilă în condiţiile în care guvernul nu face nimic concret pentru a permite redeschiderea unităţilor de învăţământ în condiţii de siguranţă. Profesorii nu au prioritate la vaccinare faţă de celelalte persoane eligibile în cea de a doua etapă de vaccinare, platforma electronică de înscriere la vaccinare a fost gândită prost și funcționează haotic – reclamă rectorii unor mari universități, nu sunt asigurate nici procedurile şi nici testele pentru testarea rapidă a elevilor şi a profesorilor în caz de necesitate. 

PSD consideră că vaccinarea NU trebuie să fie o condiție pentru redeschiderea școlilor, iar testarea trebuie să fie alternativa acolo unde nu e vaccinare. Încă de anul trecut PSD propunea redeschiderea școlilor și testarea masivă a elevilor și profesorilor”, declară deputatul PSD Arad Mihai Fifor.

Biroul de Presă al PSD Arad

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news