POLITICE

Mihai PÂRV face parte din componența Consiliului Județean Arad, după ce a fost validat prin votul consilierilor și a depus JURĂMÂNTUL

 

Mihai Pârv (35 de ani), fost consilier local al Primăriei Comunei Șepreuș, face parte, de ieri, din componența Consiliului Județean Arad, fiind votat în unanimitate de grupul de consilieri (38 în total) în Şedinţa ordinară din 29.05.2020.

„Astăzi am depus jurământul pentru învestirea în funcția de consilier județean din cadrul Consiliului Județean Arad. Având în vedere că sunt primul șepreușan care ocupă această funcție o accept cu mândrie şi implicare. Îmi doresc ca judetul Arad, în special comuna Șepreuș, să se dezvolte şi cu sprijinul meu! Cu siguranță experiența acumulată aici îmi va fi de folos pentru a conduce mai bine, dupa alegerile locale unde voi candida ca primar, comuna Șepreuș.

Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor județului…
Așa să îmi ajute Dumnezeu!”
– a scris noul consilier județean pe pagina sa de facebook.

Mihai Pârv s-a remarcat în comuna sa ca investitor în agricultură și conduce o SRL având ca obiect de activitate Grafică și Design.

 

Astăzi am depus jurământul pentru învestirea în funcția de consilier județean din cadrul Consiliului Județean…

Publicată de Mihai Parv pe Vineri, 29 mai 2020

Lucian Valeriu, 30 mai 2020 6:57

mihai_parv