INVESTIGATII

„Moartea doamnei Ileana Sîrbu” – un CAZ de INCONȘTIENȚĂ CRIMINALĂ! Mai multe cadre medicale de la Spitalul Județean Arad sunt acuzate de OMOR DIN CULPĂ, DELAPIDARE și NEGLIJENȚE GRAVE

 

Nu credem că există o remușcare mai cumplită decât să trăiești tot restul vieții rămase cu frustrarea că puteai să faci ceva ca mama ta să trăiască mai mult (chiar și un act anarhic, cum am fi procedat noi, de exemplu, menit a o salva pe cea care ți-a dat viață: am fi scos-o „cu japca” din acest sistem abject, care internează oamenii parcă special pentru a-i ucide). În ceea ce ne privește (datoria… deontologia… demnitatea de om în primul rând), am prezentat, numai în acest cotidian online, zeci de cazuri și am etalat sute de argumente ale tezei conform căreia SPITALUL JUDEȚEAN ARAD ESTE O ANTICAMERĂ A MORȚII, plină de INFECȚII, BACTERII și VIRUȘI, condusă CUIB DE CORUPȚI și, nu în ultimul rând o FABRICĂ DE BANI MURDARI.

Orice prieten, orice coleg… orice om cu o moralitate egală cu informațiile deținute (cine nu deține informații despre ce este Spitalul Județean Arad și cum este în el, nu merită ascultat) îți va recomanda, oricine ți-ar fi bolnav de absolut orice boală un „NU LA SPITALUL JUDEȚEAN ARAD!” hotărât.
Până și Bîlcea – o știți

Cazul „Ileana Sârbu” va rămâne (sperăm) în istoria justiției prin inconștiența criminală de care au dat dovadă câteva dintre cadrele medicale ale S.J.A.!

Doamna Ileana Sârbu, profesoară de matematică pensionară, soția fostului inspector-șef al Inspectoratului Școlar Județean Pavel Sîrbu și mama Adrianei Beldiman și a Cristinei Marina, a murit la 75 de ani CU ZILE – după ce a fost „tratată” totalmente neprofesionist, corupt și criminal în spitalul „suport-covid” din Grădiște de mai multe cadre medicale.

Acesta este certificatul constatator al decesului:

Toate detaliile sunt tulburătoare în acest caz… de la internare și până la îngroparea bietei femei „într-un sac de nailon negru, după ce nu am fost lăsată să o văd, vreme de 18 zile… nici nu știu dacă chiar pe ea am îngropat-o acolo” plânge Adriana Beldiman.

Internată cu o afecțiune aproape banală – o criză de hipertensiune arterială (nu mare) dublată de o pneumonie – diagnostic cu care a și fost (practic) ÎNCARCERATĂ și care, conform protocoalelor Ministerului Sănătății, mai ales în condiții de pandemie, nici nu necesita internare, femeia, FĂRĂ ANTECEDENTE DE BOLI CRONICE – cum povestește Adriana Beldiman „de când ne-a născut pe noi, nu a fost internată în spital… Își lua medicamentele pentru tensiune și mergea, cam o dată pe lună, la medicul de familie, la control” – a ieșit, după 18 ZILE de stat în iadul ATI-ului secției din Grădiște dedicată COVID  moartă – în fapt – de infecția nosocomială ACIDOZA LACTICA.

În lagărul ăla, contra celor mai elementare legi privind respectarea drepturilor omului, ale pacientului, NU TE LASĂ CU TELEFON! – practic dându-ți un motiv în plus să mori: de atac de panică, de supradoză de barbiturice, de hipnotice, de infecție nosocomială… oricum mori!

Acest caz face obiectul unei plângeri penale care are ca punct de plecare acest document

conținând, într-o primă fază, întrebări la care nu a răspuns nimeni, și le va trimite, probabil,  în judecată (în urma plângerii pentru OMOR DIN CULPĂ CU CIRCUMSTANȚE AGRAVANTE, DELAPIDARE, NEGLIJENȚĂ ÎN SERVICIU etc. formulată prin avocat) împotriva doctorițelor MATEI A. IZODORA-ALEXANDRA-ISABELA și GULYAS MIHAELA ALBU:

 

 

 

Vreme de 40 de zile (familia, fiind credincioasă, a respectat datinile creștine care cer enoriașilor să respecte tăcerea și să nu vorbească pe nimeni de rău, până după primul parastas) cele două surori au păstrat discreția și – FOARTE IMPORTANT! – au făcut rost de întregul DOSAR MEDICAL care reflectă parcursul medical al mamei lor (nu oricine reușește să adune aceste dovezi… sistemul e atât de pervers încât e în stare să modifice date, să taie și să adauge tratamente și medicamente „în prostie”… să fure cu lopata – via Casa de Asigurări de Sănătate și farmaciile agreate – avem dovezi pentru ce spunem aici).

Mai tulburătoare decât mesajele care curg pe profilele celor două surori (domnul Pavel Sârbu e mut de durere… plânge de când i-a intrat femeia care i-a însoțit viața în spital și nu e capabil să înțeleagă nimic din ce i s-a întâmplat) nu sunt decât înregistrările telefonice (pe care nu le vom reda, acestea constituind probe în viitorul dosar penal și e bine să le ascute prima oară procurorii și judecătorii).


Redăm câteva:

„Cristina Marina se simte îngrozitor cu Adriana Beldiman (22 ianuarie la 23:37)

MAMA. MAMA MEA…Nu voi putea să o mai strig niciodată.  Decât în van… Am ajuns, mult prea devreme, să îi facem pomană.  Sunt deja 6 săptămâni. Nu îmi vine încă să cred. Sufletul meu este amorțit. În seara asta, sora mea m-a sunat plângând în hohote. M-am speriat. Mi-a spus că de dor de mami mai ascultă convorbirile cu ea. Eu nu sunt în stare să o fac. Și a dat de una, pe care nici nu și-a amintit-o, din 8 decembrie, în care mami se ruga „să nu o lăsăm”. Îmi vine să urlu! Nu să strig. Să urlu! Din cauza lor, pentru că nu și-au făcut treaba, să ne simțim noi vinovate că am dus-o la spital…Astăzi am auzit câteva persoane care au avut covid, cărora le-au spus doctorii de familie  să nu ajungă la spital! Ieri am văzut un domn care a avut o formă destul de gravă de covid, care a avut saturația de oxigen 70% și nu a vrut la spital. A avut oxigen și tratament  acasă și acuma a ieșit din faza acută. Medicul de familie al mamei a luat virusul, și nu vrea la spital. Am trimis copii după foile de tratament, analize etc la mai mulți medici care lucrează cu pacienți covid. Astăzi a sunat unul din Germania și ne-a spus că la terapie intensivă i s-au făcut analize pe care le face un medic de familie. A mai spus că unele medicamente i s-au dat în doza de cal. A mai spus că a fost sedată groaznic, și că nu aveau voie să-i administreze atâtea sedative. A mai spus că din cauza substanței cu care au sedat-o la intubare, care și aia i-au administrat-o în doza de cal, a făcut stopul cardio-respirator. Ce se întâmplă la terapie intensivă???? Cu atâta încredere a mers acolo  ” să se facă bine!” . Când o încurajam la telefon, ne spunea: „trebuie să trăiesc!” . Am mai spus-o și o mai spun: eu cred ca virusul și-a făcut de cap în corpul ei. Dar probabil, dacă cei care au tratat-o își făceau treaba ( și n-o spun asta de necaz, ci comparând protocoalele de tratament cu dosarul ei medical) era încă aici, lângă noi, „fetițele ei”. Poate nu 100% sănătoasă, dar era aici. Și aveam noi grijă de ea, așa cum a avut ea grijă de noi. A FOST puternică ,dar nu s-a putut lupta și cu nepăsarea, indolența , incompetența unora. Nici nu știu să spun cum mă simt…Îngrozitor!!!! Ne e dor de ea. Și trecerea timpului nu estompează, acutizează!

*

Adriana Beldiman şi-a actualizat starea. 22 ianuarie la 07:29 

„ Treaba mea e să fac cât de bine știu și pot, tot ce ține de mine. Nu știu de ce se supără unii. Chiar nu vreau să mai moară și alții în chinurile în care a murit mami! Și vreau să plătească cine se face vinovat de asta! Lăsați-mă frate cu „așa e covidul”! E vorba de monitorizare, tratament, protocol, nepăsare!”

*

Adriana Beldiman este cu Cristina Marina (20 ianuarie la 12:31)

Mai târziu!
Mai târziu, voi vorbi cu tine.
Mai târziu, te sun.
Mai târziu, ne vedem.
Mai târziu, facem o plimbare.
Mai târziu, îți spun ce simt.
Mai târziu vei ști ce însemni pentru mine.
Mai târziu, poate te voi iubi sau poate te voi uita.
Lăsăm totul pe mai târziu și uităm că „mai târziu” nu este al nostru

Că „mai târziu” oamenii s-ar putea să nu mai fie aici, lângă noi. Că „mai târziu” s-ar putea să nu ne mai auzim sau să nu ne mai pese. Că „mai târziu”, copiii nu mai sunt copii și părinții nu ne mai sunt decât amintire. Că „mai târziu” ziua se transformă în noapte, puterea în neputință, zâmbetul în grimasă de durere și viata în moarte.

„Mai târziu” va fi prea târziu!

Fiți acum!

*

„Adriana Beldiman se simte îngrijorată (19 ianuarie la 08:54 )

Dau filmul înapoi acuma…și îmi amintesc o discuție cu multe „povești nemuritoare” ale medicului de gardă (chiar în fața secției ATI Grădiște) care, cică, avea grijă de mama… De la ce o fi făcut draga de ea 424 glicemie?!

Știți ce-mi spune când întreb cu ce contracarează? Că nu e voie să o scadă prea mult, că e bine să o lase așa mai mare, că dacă o scade brusc, a învățat el în facultate, cică, poate să afecteze creierul…să facă encefalopatie…( să râd sau să plâng?)

Tata, diabetic de vreo 25 de ani, insulino-dependent, căsca ochii la mine nedumerit. Credea că nu aude bine sau că medicul vorbea o română cam stâlcită. Am avut prima dată furnicături pe șira spinării când am realizat pe mâna cui e mama.

*

Adriana Beldiman se simte furioasă cu Cristina Marina (19 ianuarie la 00:50)

„Știți ce-mi place?… Că se fac studii pe un c_t de ibuprofen și dragii noștri medici ATI (unii din ei!!!) bagă în pacienții- Covid diazepam, haloperidol, prozalex, fenobarbital, midazolam etc fără nicio recomandare a unui specialist, fără ca pacientul să aibă antecedente cu depresie sau altă boala psihică!!*asta ca să poată să stea liniștiți să-si savureze cafeaua…(în timp ce mie îmi omorau mama!!!). Oare puteți să dormiți noaptea?? Nu vă bântuie sufletele celor pe care i-ați băgat în mormânt???

*

16 ianuarie la 11:27  ·

#o lună fără mama….

#mereu în inima mea❤

Două mame, bunici, soții…

Cele mai iubite…Nu mai sunt…DE CE??

Din cauza unor medici în care am avut încredere și noi, fetele lor, am considerat la momentul acela că sunt pe mâini bune… Ne-am înșelat amarnic…

 

Dar ceea ce ni se pare ABSOLUT NĂUCITOR abia urmează:

Adriana Beldiman se simte năucită cu Cristina Marina 21 ianuarie la 20:51

Recunoaștem că și noi ne-am simțit năuciți când am citit ce scrie pe următoarea listă!

„Pentru că duminică se fac 40 de zile de când mama e la 2 metri sub pământ, vreau să vedeți toate „substanțele” care i s-au administrat în 18 zile de spitalizare…”

Ei bine… întreabă 100 de medici și tot atâția zoologi câți elefanți tineri poți omorî administrându-le, vreme de 18 zile (cât a rezistat femeia), acest tratament; această listă demonstrează că fapta se încadrează la omor cu premeditare!

…iar dacă nu i s-au administrat femeii Fentanyl, Haloperidol, Fenobarbital, Prazolex și restul rahaturilor toxic-mortale, înseamnă că s-au furat (pentru a fi decontate de către Casa de Asigurări de sănătate, re-trecute în acte ca fiind administrate altui pacient și alte combinații).

***

Desigur că vom actualiza acest articol cu fiecare eveniment juridic care va apărea.

De asemenea, suntem deschiși în a le găzdui celor trei doctorițe acuzate în plângerea penală deja întocmită un drept la replică… am fi chiar foarte curioși de asta!

………………………………………………

[ACTUALIZARE] (27 ianuarie, 202)

Ați citit multe lucruri mai grave decât acest status?…

„Doamnelor doctor Gulyas Mihaela Albu si Matei Izodora…..astept raspunsuri…o replica….Curaj!Sau? Stiti ca am argumente la orice ati spune…? Asa-i?
Stiti prea bine ce ati facut cu mama… Dosarul medical pe care dvs l-ati conceput…fisele de observatie scrise cu manuta dumneavoastra….diagnostice…tot…
Nu va disculpati in nici un fel? Destul de grave acuzatiile mele…Tatalui meu i-ati blocat nr de telefon,si nu v-a deranjat decat o singura data….De ce??? Vroia sa stie doar cum e mama, draga si iubita lui sotie …vreme de 53 de ani…
L -ati distrus! Si pe noi fetele ei…
Domnisoara Izodora Matei….aveti MAMĂ?? I-ati fi administrat acelasi tratament pe care l-ati administrat mamei mele daca era in locul ei? I-ati fi facut aceeasi monitorizare?? D-na dr Albu nu stia nimic cand o intrebam de mama…imi spunea ” intreab-o pe Izodora”…
Si nu auzeam decat „e bine,cu oxigen pe Bi PAP…ventilatie non invaziva…se intoarce singura pe burtica,saturatie buna,mananca”….etc
Ma intreb dr. Albu ce atributii are ca sef coordonator ATI Covid??Oare nu trebuie sa coordoneze sectia aia?? Aaaahh…am uitat…pai nu mai are cine sa iasa sa hraneasca cainii…Si eu iubesc animalele,dar oamenii sunt pe primul loc!!! Ah…si mancarea pe care o dadea la caini era mancarea pacientilor,nu?? Aia decontata…
Mda…. astept ….pana la urma tot adevarul va iesi la iveala! In fiecare zi,o sa va amintesc ca eu inca exist,si sunt aici pt MAMA!!! Mama e in groapa….eu pe pamant!…”
Ar putea fi o imagine cu trandafir

Lucian Valeriu, 25 ianuarie 2021 10:44

decesplangere6plangere3fam-sarbusarbu_ileanaplangere-5plangere-4plangere-3plangere-2plangere-1medicamemtemedicamente