miercuri, februarie 8, 2023

NIMENI NU-I UITAT! – o acțiune de caritate marca Lions Club Arad 2007, la Cantina Municipală [FOTO]

 

Lions Club Arad 2007 a dat deja startul evenimentelor caritabile din preajma Sfintelor Sărbători ale Nașterii Domnului. Marți, 04.12.2018, a fost organizată o cină pentru aproximativ 50 de persoane care frecventează Adăpostul de Noapte.

Evenimentul a fost găzduit de dna director Mariana Suczs și a avut loc la Cantina Municipală, inițiatorul și organizatorul fiind Lions Club Arad 2007.

Atmosfera și spiritul sărbătorilor care se apropie au fost create de colindători voluntari, un grup de 4 tineri care au interpretat câteva colinde pentru bucuria tuturor celor prezenți.

Lions Club Arad 2007, prin toate acțiunile sale, nu face decât să sprijine comunitatea în cele mai vulnerabile puncte ale sale și o face din suflet pentru suflete.

Dacă doriți să fiți alături de Lions Club Arad 2007  și să împărtășiți din bucuria și bunătatea voastră, puteți participa și contribui cu donații în perioada următoare, cel puțin la evenimentul „Concert caritabil de colinde” ce va avea loc miercuri, 12 decembrie, ora 18.00 în Biserica Micălaca Nouă.

 „NOI SERVIM” – este mai mult decât un motto, este o prioritate şi o filosofie a membrilor Lions în special dar care trebuie să devină o obligație a fiecăruia dintre noi în mijlocul comunității din care facem parte.

Sărbători binecuvântate, tuturor!

 

Articol asociat:

https://criticarad.ro/lions-club-arad-2007-va-invita-la-concertul-caritabil-de-colinde-fondurile-stranse-la-acest-concert-vor-fi-donate-centrului-de-recuperare-si-reabilitare-copii-cu-dizabilitati-arad/

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news