miercuri, august 17, 2022

[NOILE TRENDURI ÎN ARHITECTURĂ ȘI DESIGN] Casă de vacanță – FOTO

 

Nu în fiecare zi se anunță o vacanță și cu toții simțim nevoia de relaxare undeva departe de zgomotul orașului, într-un loc în care timpul stă în loc, unde putem să ne pierdem  într-o carte sau să ascultăm  sunetul discret al flăcărilor din șemineu. Acest proiect a venit să îndeplinească acest vis al clientului nostru.

Astfel am construit o vilă de vacanță adoptând un stil scandinav-minimalist, cu un livingroom generos, înglobând mai multe zone, dar toate având menirea de a ține familia și prietenii împreună.

Șemineul este în vecinătatea unui perete placat cu piese din lemn, care întărește ideea unei case de vacanță, două canapele și un fotoliu de citit confortabile, cu o tapițerie moale , o lampă de podea și, binențeles, o bibliotecă.

Am folosit lustre Tom Dixon și scaune eams- chair. Locul de luat masa are culoar comun cu bucătăria dar totuși sunt despărțite de o ușă.

În bucătărie am păstrat aceeași linie, cu multă textură de lemn, inserții de metal și mdf alb, pentru a menține atmosfera relaxantă.

………………………………………

Notă:  Concept realizat de NEST DESIGN – companie de Design Interior și Arhitectură

Ultimele Știri

Related news