marți, iulie 5, 2022

[NOILE TRENDURI ÎN ARHITECTURĂ ȘI DESIGN] Penthouse panoramic în Oradea [GALERIE FOTO]

 

Acest Penthouse este situat la etajul 7, pe acoperișul unui bloc din Oradea, bucurându-se de o priveliște frumoasă, panoramică, a orașului.

Proprietatea se întinde pe o suprafață de mai bine de 600 mp, are o grădină suspendată  care include un jacuzi, 2 terase închise, saună,  grill și mult spațiu de relaxare. Aceste detalii îl configurează ca pe un loc ideal pentru petreceri în aer liber în timpul verii iar iarna este ideal pentru momente calde și intime, exploatând  terasele închise cu saună și cromoterapie.

În interior este amenajat un spațiu generos de tip  livingroom , cu șemineu având un focar de 2 m, suficient de mare și totodată proporțional cu restul suprafețelor.

Sunt  amenajate două dormitoare, un Master-bedroom cu baie privată și un dormitor de oaspeți foarte mare și primitor.

Dressing-ul este gândit pentru o garderobă  existentă dar  cu spațiu generos și pentru o alte sesiuni de shopping .

Atât în hol cat și în dormitoare am ales destul de multă textură de lemn și linii drepte pentru a păstra linia modern-luxuriantă, respectând astfel  dorința propietarului.

Sunt extrem de încântat de conceptul  rezultat  după multe ore de muncă în atelier alături de echipa noastră de design și acel „Mulțumesc!”  al proprietarului m-a făcut să-l apreciez ca pe un succes.

……………………………………………………

Notă: Tânărul arădean Marius Tipei este interior  designer și conduce propria sa firmă, o companie de Design Interior si Arhitectura– NEST DESIGN – după mai mulți ani de studii și experiență practică dobândită în Norvegia.

Ultimele Știri

Related news