sâmbătă, aprilie 1, 2023

[NOU ÎN ARAD] GRĂDINIȚA COPILĂRIEI își deschide porțile în prag de Sărbători, este la „standarde înalte” și intră pe piața educației cu ofertă greu de egalat

 

Miercuri, 19 decembrie, 2018 este data de naștere a Grădiniței „Căsuța Copilăriei” – un proiect de suflet al unor arădeni inteligenți și cu fler la „piața educației” care iese în „lumea bună a educației” cu o ofertă… greu de asemănat cu vreo alta, cel puțin în orașul nostru. 

CĂSUȚA COPILĂRIEI este o grădiniță cu program normal și program prelungit care include un club pentru copii, loc de joaca în aer liber și se dorește a deveni inclusiv locul ideal pentru aniversări, petreceri, serbări.

„Am creat acest loc pentru că experiența de 7 ani în activitățile cu și pentru copii ne recomandă. Am creat acest loc din dragoste pentru copii si din pasiune pentru educația continuă. Echipa noastră de profesioniști și varietatea activităților urmăresc dezvoltarea armonioasă a copiilor încă de la primii pași până la încheierea claselor primare. Metodele de predare vor fi moderne, creative și diferențiate, acestea fiind centrate pe copil. Educatorii și profesorii sunt persoane specializate, deschise la nou și dornice de perfecționare. Scopul nostru este de a forma copii frumoși și responsabili.  Căsuța Copilăriei întrunește toate cerințele legale din punct de vedere al autorizațiilor sanitare, de protecție împotriva incendiilor, de mediu, a construcțiilor. Totodată suntem în proces de autorizare din punct de vedere educațional la Ministerul Educatiei Nationale” – asigură și promit autorii proiectului .

Căsuța Copilăriei respectă curriculum-ul national și folosește o bază materială educativă în conformitate cu cerințele Ministerului Educației Naționale.

 

„Echipa noastră este formată din cadre didactice cu experiență în științele educației, psihologi, psiho-pedagogi și cadre didactice calificate în domeniul de activitate, toți având o experiență vastă în domeniu. Utilizăm metode interactive pentru ca cei mici să primească educație prin joacă.” 

Căsuța Copilăriei oferă spații ample iar sălile de grupă sunt dotate cu mobilier specific copiilor preșcolari, asigurând astfel condiții optime pentru desfășurarea activităților. Spațiul verde exterior este destinat jocurilor și activităților în aer liber, are o suprafață de 700mp și este dotat cu aparate de joacă specifice celor mici: topogane, balansoare , băncuțe, groapă de nisip , căsuțe pentru păsărele dar și …. pentru activitatea de grădinărit. În zilele când starea vremii nu permite activități în aer liber, copiii se pot distra în sala de joacă, special amenajată în acest scop. Fiecare sală este echipată cu LCD, DVD, Home Cinema, sistem de supraveghere video on-line 24 din 24.

Ne dorim:

Educarea fiecărui copil în funcție de particularitățile sale de vârstă și personalitate
Dezvoltarea copiilor sub aspect psihic, motor, afectiv, social și spiritual.
Pregătirea copiilor pentru integrarea cu succes în viața școlară.
Dezvoltarea și stimularea copiilor prin modalități care să asigure bazele unei personalități independente și creatoare.

Toate datele care pot interesa un părinte care se află la momentul înscrierii copilului la o grădiniță conformă cu standardele contemporane se găsesc pe site-ul www.casutacopilariei.ro.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news