joi, mai 26, 2022

[NOU IN ARAD] HOSPITALITY DIPLOMAT a lansat serviciul de livrare de VINURI la DOMICILIU, la o temperatură optimă de servire

 

Managerul Alice-Maria Mariș a realizat un proiect prin care promovează Industria Ospitalității.
Unul dintre serviciile companiei Hospitality Diplomat este livrarea în Arad a vinurilor care sunt gata pregătite pentru a fi servite îndată ce clientul le-a primit. Și anume, vinurile sunt livrate la o temperatură care se încadrează în standardele optime de servire.

„Sunt fascinată de energia pozitivă a oamenilor care se întâlnesc pentru a petrece timp împreună, bucurandu-se de preparate delicioase și care savurează băuturile care sunt rezultate din munca, devotamentul și pasiunea altor oameni. Astfel, nu doar prin evenimentele pe care le realizez, am dorit să aduc arădenilor bucuria unui serviciu care este aplicat în restaurante, servirea vinurilor la anumite temperaturi în funcție de tipul acestora, prin livrarea lor deja răcite, ne spune Alice-Maria Mariș.

Toate produsele care fac parte din portofoliul Hospitality Diplomat sunt selectate astfel încât să ofere calitate și satisfacție constantă clienților.
Vinurile și divinurile din Republica Moldova ale unor crame au fost acceptate în proiect și sunt deja disponibile pentru a fi comandate. Printre cramele selectate sunt Chateau Vartely, KVINT, DAC și KAZAYAK.

Gamele Individo Ediție Limitată, Individo Clasic și Taraboste ale cramei Chateau Vartely au un caracter aparte, iar unele au fost medaliate la concursuri internaționale. Crama KVINT este renumită pentru divinurile sale XO și VSOP, fiind apreciate de cunoscători. DAC Rezerv și Saperavi sunt vinuri care s-au remarcat prin arome și gust aparte.

„Urmează o nouă sesiune de selecție a altor vinuri bune din podgoriile lumii, care vor fi aduse arădenilor prin serviciul de livrare și prin evenimente, îndată ce organizarea acestora va fi posibilă.
Proiectul este mult mai complex, însă pe măsura evoluției voi lansa și celelalte segmente la timpul potrivit”, a declarat Alice-Maria Mariș.

Comenzile se pot face la numarul de telefon 0740.040.399, cât și pe pagina de facebook Hospitality Diplomat.

https://www.facebook.com/hospitalitydiplomat1/photos/a.106513024360814/106513041027479/?type=3&theater

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news