duminică, ianuarie 29, 2023

[NOU ÎN ARAD] În Grădiște s-a deschis un nou magazin care promovează produsele comercianților arădeni

 

Începând cu această dimineață, în cartierul Gradiște, pe strada Vioevod Moga, nr. 11, s-a deschis un nou magazin ACA (Asociatia Comercianților Arădeni).

Clienții care vor trece astăzi pe la magazin vor putea să beneficieze de oferte promioționale dintre cele mai diverse, dar vor putea și să deguste din foarte multe produse ale producătorilor locali. Pe de altă parte, clienții, în baza bonului de cumpărături, se vor putea înscrie la tombola lunii. Norocoșii extrași vor câștiga aparate electrocasnice și produse de larg consum.

Magazinele ACA sunt magazine deschise de către comercianții arădeni care încearca sa promoveze în special produse ale producătorilor români, iar prețurile sunt, de multe ori, mult mai mici decat cele întâlnite la marile lanțuri de magazine.

Astăzi, promoțiile promovate de magazinul ACA din Grădiște includ detergent italienesc la un litru, care se va vinde cu 5,99 de lei, ulei de floarea soarelui la 3,99 de lei, săpun lichid la 3,99 de lei, redus de la 12 lei.

Printre miile de produse expuse se mai pot găsi vinuri, pâine coapta pe vatră, cafea, produse cosmetice și tot ce ar putea căuta un client.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

3 COMENTARII

Comentariile sunt închise.