ȘTIRI

NOUL VAL DE HOȚI – ultimele „tunuri oficiale” pe plan local: o baterie de mașină din centru, cortul și sculele de lucru ale unui om din Vlaicu și o bucată de gard din Aradul Nou

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Autorii unor furturi din auto și locuințe, identificți de polițiștii B.I.C.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale cercetează trei tineri pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, a fost identificat și depistat un tânăr de 22 de ani, din Arad, care, în data de 3 octombrie 2018, ar fi sustras o baterie auto dintr-un autoturism parcat pe strada Andreny Karoly din municipiu.

Alți doi tineri arădeni, de 21 și 24 de ani, au fost identificați în urma investigațiilor efectuate ca fiind autorii unui furt din locuință. Aceștia, la data de 9 septembrie 2018, prin tăierea lacătului, ar fi pătruns pe terasa unui bloc de pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu, de unde ar fi sustras mai multe scule de lucru și un cort. Prejudiciul, în valoare de 1.500 de lei, a fost recuperat.

Pe numele tuturor celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind continuată documentarea activității infracționale a celor în cauză.

***

Prins în flagrant delict de polițiștii de ordine publică

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat ieri, în flagrant delict, un tânăr care a furat ormanente dintr-un gard.

Polițiștii cercetează un tânăr de 16 ani, depistat de polițiști la scurt timp  după ce a sustras un ornament metalic de aproximativ 1,5 metri dintr-un gard de pe Calea Timișorii, din municipiu.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, polițiștii continuând documentarea activității infracționale a celui în cauză.

Biroul de presă al I.P.J. Arad

Critic Arad, 29 ianuarie 2019 1:28