Acasă SPORT Nume noi în pregătire la UTA. Vezi lista jocurilor de verificare

Nume noi în pregătire la UTA. Vezi lista jocurilor de verificare

0

 

Chiar de ziua de nume a antrenorului Ionuț Popa, „roș-albii” au pus osul pentru prima oară în 2019 pe terenul sintetic acoperit cu zăpadă, de la „Motorul”, UTA fiind printre cele mai grăbite echipe din țară în ceea ce privește reluarea pregătirilor. Un număr de 20 de jucători au fost prezenți ieri la stadionul din Aradul Nou. Ne referim în primul rând la cinci nume noi, mijlocașul paraguayan, Jorje Alvarenga, portarul Godfrey Jean Yoro și mijlocașul Jack Philip Strickland, cu cetățenie irlandeză, dar și doi jucători autohtoniCiprian Dombrovoschi, fost la Farul,fundașul central de 18 ani, Sebastian Pușcașu ex. Filiași. Tinerii din propria pepinieră au fost înrolați și de această dată Vulturar (14 ani), Miculescu, Isac și Merian (17 ani), lor li s-a alăturat Deta (18 ani, în tur a evoluat la Cermei. Din lotul care a încheiat turul au mai fost prezenți Bodea – Copaci, Costin, Stahl, Rus, A. Iuga, R. Iuga, Matei, Suslak și D. Popa, aceștia au avut un antrenament de reacomodare. La teren a fost prezent și Alex Manea, acesta și-a reluat programul de recuperare după o accidentare mai gravă. Toți cei nou veniți în probe au făcut o „miuță” pe teren redus. Această săptămână este dedicată antrenamentelor ușoare și vizitei medicale.
Este definitivată și o listă cu jocurile de verificare schimbări pot apărea de la o oră la alta ținând cont și de datele meteo, suprafețele de joc.

Din 14 ianuarie și până pe 25, UTA e în cantonament la Arad. Programul jocurilor de verificare din perioada iernii arată astfel: UTA – Bekescsaba (16 ianuarie), Szeged – UTA (29 ianuarie), UTA – Szeged (31 ianuarie), Fuzesgyarmat – UTA (2 februarie), UTA – Cermei (5 februarie), Luceafărul Oradea – UTA (9 februarie), Ripensia Timișoara – UTA (13 februarie), UTA – Șoimii Lipova (16 februarie).

Campionatul ligii secunde se reia pe 25 februarie, echipa noastră primește vizita Daciei Unirea Brăila.

Exit mobile version