O cursă care a devenit TRADIȚIE: Sebiș Enduro Challenge CROSSCOUNTRY. Etapa I din Campionatul Național al României începe pe 1 Aprilie

Sebis Crosscountry

[COMUNICAT]

Pentru ca suntem LEII și pentru că ne place ceea ce facem, echipa LionRacingTeam vă invită în data de 01 Aprilie 2023 la Sebiș Enduro Challenge CROSSCOUNTRY.

Cu Etapa I din Campionatul Național al României POLARIS, LEII DESCHID sezonul competițional 2023 în localitatea SEBIȘ Jud. Arad.

Pe SCURT: un traseu conceput NOU în totalitate, interesant din punct de vedere TEHNIC, cu un marcaj de EXCEPȚIE, echipa Leilor vă pregătește o cursă cu #SURPRIZE frumoase și plăcute.

Cu o cursă care a devenit TRADIȚIE în SEBIȘ, pe care o poți considera o ieșire între PRIETENI

unde GAZDA vă așteaptă cu un mic dejun TRADIȚIONAL: un CEAUN  pe gustul tău care a devenit NELIPSIT de la competițiile noastre, stins la final cu B.R.R.C., poți spune că ai bifat un început de primăvară MINUNAT.

Mai MULT, pentru că ne place ceea ce facem și pentru că ne place să DEZVOLTĂM, am hotărât să Continuăm Lion Kids Race și să ACTIVĂM și PITICI plini de ADRENALINĂ, posesori de ATV-uri și Motociclete, organizând un TRASEU special pentru PUTERILE lor pe care pot să-și arate ABILITĂȚILE și să facă un ADEVĂRAT SPECTACOL în fața publicului de la fața locului.

Mulțumesc pe această cale GAZDELOR , PROPRIETARILOR și AUTORITĂȚILOR (Primăria Sebiș, Asp Group, Polaris Romania, Segway, Raul, Bardhal, Motto Maxx, Euronautica, Avon, Smart Body Fit, Piroș Security, Fly Creative, Lion Racing Team, Pensiunea Raiul Munților) care au făcut posibil ca acest EVENIMENT să poată continua și în acest an

ÎNSCRIERILE se fac EXCLUSIV ONLINE.
PROGRAMUL și REGULAMENTUL PARTICULAR le găsiți pe www.lionracing.ro

 

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6529
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy