joi, iulie 7, 2022

O dansatoare din București a murit după un stop cardiorespirator în timpul „Balului Bobocilor” de la Liceul din Sebiș

 

Evenimentul, la limita tragicului șocant, s-a petrecut la începutul nopții de vineri, 9 noiembrie, în jurul orei 22.20, în incinta Căminului Cultural din Sebiș, unde se desfășura „Balul Bobocilor”  liceului din oraș.

Diana, o tânără puțin peste 30 de ani, dansatoare într-un cunoscut ansamblu de jocuri populare, a leșinat pe scenă în timp ce dansa cu soțul ei – confor unor surse -, iar conform altora, în timpul unei pauze.

Echipajul de pe ambulanță care a fost solicitat să intervină prin 112 a reușit, inițial, manevrele de resuscitare și au readus la viață fata – dar la Spitalul Orășenesc din Sebiș (de vizavi), unde a fost dusă de urgență, aceasta a reintrat în stop cardiorespirator și n-a mai putut fi salvată.

„Aseară 09.11.2018, Scumpa mea  Sotie s-a stins din viata in urma unui stop cardio-respirator… Imi doresc mult sa nu fiu bombardat cu multe telefoane. Dumnezeu s-o odihneasca in pace!”, a scris pe reţelele de socializare soţul tinerei.

„Ieri în jurul orei 22.30 echipajul SMURD al Detașamentului de Pompieri Sebiș a intervenit la Casa de Cultură din localitate. La fața locului au găsit o femeie de aproximativ 30 de ani în stop cardiorespirator. Femeia a fost resuscitată aproximativ 30 minute apoi transportată la spitalul din Sebis. La spital a intrat din nou în stop și nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarată decedată” – conform Biroului de presă al I.S.U. Arad.

Trupul fetei va fi examinat de medicii legiști, care vor stabili cauzele exacte ale decesului.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news