joi, martie 23, 2023

O femeie a vrut să se arunce de la etajul 8 al blocului în care locuiește, pe Banu Mărăcine

În seara zilei de 2 februarie a.c., în jurul orei 18:12, prin SNUAU 112, a fost sesizată o posibilă tentativă de sinucidere.

Echipajele de poliție, împreună cu echipajele ISU, s-au deplasat pe strada Banu Mărăcine, din municipiu, unde o femeie amenința că se aruncă de la etajul 8 al blocului în care locuiește.

La fața locului s-au deplasat doi negociatori ai IPJ Arad, care, după aproximativ două ore, împreună cu forțele participante, au convins femeia de 47 de ani, din Arad, să renunțe la gestul extrem.

Aceasta a fost transportată de un echipaj SMURD la spitalul de psihiatrie, în vederea evaluării stării sale și acordarea de tratament de specialitate.

Biroul de presă al IPJ Arad

***

[INFORMARE ISU Arad]
Tentativă suicid, persoană care amenința că se aruncă de la etajul 8 al unui bloc de locuințe din municipiul Arad, Str. Banu Mărăcine.

Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială pentru salvare de la înălțimi și un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

Este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 45 de ani. A fost solicitat în sprijin din cadrul ISU Timiș, perna pneumatică.
Femeia a fost salvată. Cazul a rămas în atenția organelor abilitate pentru cercetări.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news