O INFIRMIERĂ de pe secția de Diabet a Spitalului Județean Arad a decedat la Spitalul COVID din Grădiște după ce s-a infectat de la un PACIENT!

tbc covid 640x360 1
Distribuie:

 

La Arad se moare de COVID-19 chiar dacă pacientul are sau nu are alte afecțiuni care să contribuie la asta, chiar dacă se fac și chiar dacă nu se fac teste: pentru că spitalele din Arad sunt niște infecții-în-sine!
De această dată este vorba despre un cadru medical, o infirmieră de pe secția de Diabet a Spitalului Județean Arad. Aceasta s-a infectat pe secția pe care activa, de la un pacient internat infectat fără a fi testat în prealabil și fără a se aplica vreun protocol în cadrul spitalului în acest sens.

„Nu a fost singurul cadru medical de pe această secție depistat pozitiv la testări: mai mulți angajați din LINIA ÎNTÂI fiind depistați pozitiv după contactul cu acel pacient – cu atât mai mult cu cât acestea au intrat în contact cu pacientul fără echipamente de protecție” – conform atât surselor noastre din interiorul spitalului cât și oficialilor (în curs de „Deces… spre 500 – 10% din Arad”).

Duminică seara, infirmiera internată la Spitalul TBC din Grădiște a pierdut lupta și i s-a constatat decesul. Avea 56 de ani și apropiații săi nu știu să fi avut alte afecțiuni. Colegele sale de suferință, aflate în acest moment în carantină după ce au fost externate și sunt în faza de recuperare, sunt în stare de șoc și, la fel ca mulți dintre noi, nu înțeleg cum s-a putut ajunge la un asemenea rezultat medical nefericit în cazul său.

„Este dureros să pierzi o ființă dragă. Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoșirea ta, dar moartea a fost mai puternică și te-a smuls dintre noi. Te vom păstra în inimile noastre tot restul vieții. Bunul Dumnezeu să te ierte și să-ți primească sufletul în gradina Sa, de-a dreapta Sa, în această săptămână luminată! Dumnezeu să-i mângâie și să le aline suferința celor rămași! 🙏🙏🙏😥😥😥😥
Miho, colegele tale, de pe secția de diabet, te vom plânge mereu, ne vom ruga pentru tine, te vom purta mereu în inimă! Nuuu pot să cred, să înțeleg multe draga mea colega de suferință!” – este mesajul postat pe facebook în dimineața zilei de luni de una dintre colegele sale asistente.

Foto: Iustin Cionca

[ACTUALIZARE]- ora 19.00

În jurul orei 15.00 (la circa 8 ore după ce a fost publicat articolul nostru) Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad a catadicsit să posteze un mesaj de condoleanțe adresat familiei infirmierei decedată duminică seara – desiur, neasumându-și nici măcar aluziv vreo vină în ceea ce privește moartea colegei lor:

„O veste tragică a îndoliat comunitatea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Una dintre colegele noastre, infirmieră pe Secția de Diabet, a pierdut aseară lupta cu virusul Covid-19, după ce a fost aproape două săptămâni internată pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă.
Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate, Dumnezeu să o aibă în paza sa!”- scrie conducerea SCJUA pe pagina sa de facebook.

https://www.facebook.com/scjua/photos/a.488403881538318/1065534583825242/?type=3&theater

Articole asociate:

Au „rezolvat problemele” de la „Spitalul groazei” din Grădiște: au dat vina pe doctorița NEGRESCU, l-au pus pe dr. NINI să-și dea demisia și l-au numit pe Adrian WIENER șef!

ANCHETĂ PENALĂ pentru ORORILE petrecute la Spitalul COVID din Grădiște: Procurorii de la Judecătoria Arad au deschis un dosar pentru ABUZ ÎN SERVICIU

Categorie: Știri
Etichete: asistenta, cadru medical, coronavirus, deces, spital TBC, Spitalul Judetean Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Gesturi frumoase și CONCRETE ale unor arădeni care, în toată Săptămâna Patimilor, au ajutat cadrele medicale și ale MAI din LINIA ÎNTÂI cu mese calde și materiale sanitare
Articolul următor
Se vede SOARELE! „COPIII ar putea ieși din case începând cu 15 mai”

2 comentarii. Leave new

  • La începutul lunii au fost testate și adunate în curtea „judeteanului”personalul de pe mai multe secții precum oile, la grămadă ! De atunci nu s-au mai repetat testele conform protocolului,chiar dacă de atunci și până acum au intrat în contact cu copiii pacientelor depistate pozitiv,mă refer strict la cele de pe anumite secții.
    Având în vedere că se „intersectează” pe la vestiare și cu cele care intră direct cu pacientele pozitive, personal consider că măcar personalul medical TREBUIE TESTAT PERIODIC pentru a nu duce și acasă și nu să se aștepte până când au deja simptome ! Stiu cadru medical care a fost depistat pozitiv ,a făcut tratamentul izolat acasă, iar membrii de familie s-au autoizolat fără a li se face vreun test! Din fericire neapărând și la ceilalți membri de familie !
    Tot nu înțeleg ce testări fac ăștia! DOAR cei care se internează? Sau se așteaptă să apară infectia?
    Sau cât o fi șpaga pentru testare?

    Răspunde
  • Poate dna a facut parte din lotul de pacienti ce era incuiat in camera si la care medicii nu intrau la vizite?Despre tratamentul primit nu se scrie niciodata la acesti decedati.Cum s a luptat personalul medical cu salvarea acestor vieti pierdute,nici o stire,din spatele usilor inchise?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie