CAMPANII

O nouă rundă de mișcări politice în sistem: Spitalul Județean Arad are conducere „nouă”

 

Comunicat de presă – Consiliul Județean Arad – cabinetul președintelui Iustin Cionca

Conducerea Consiliului Judeţean Arad a dispus, în această dimineaţă, numirea membrilor interimari ai Comitetului Director la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Numirea se face până la ocuparea prin concurs a posturilor sau până la revocarea unilaterală din funcţie, dar nu mai mult de şase luni de la data numirii. În data de 2 noiembrie expiră numirea în funcţiile respective a membrilor Comitetului Director anterior.

Componenţa noului Comitet Director este:

dr. Corina Crişan, director medical interimari

as. med. Gabriela Maria Macavei, director interimar de îngrijiri

ec. Carmen Alina Lucuța, director financiar-contabil interimar

„În decizia noastră am luat în considerare consultările cu specialiştii şi ceea ce ne dorim şi ne-am asumat odată cu mandatul nostru administrativ – schimbarea ritmului în instituţiile finanţate de Consiliul Judeţean Arad. Avem încredere că numirea doamnei dr. Corina Crişan va contribui la creşterea calităţii actului medical în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Dr. Corina Crişan a îndeplinit funcţia de director medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad în perioada 2007-2008. Este cadru universitar, medic primar, absolvent al cursului de Management Sanitar, lucrează în cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală.

Critic Arad, 1 noiembrie 2016 7:54