ȘTIRI

Oficiul Poștal nr. 3 de pe „Eminescu” s-a redeschis, cu un „look” radical schimbat în doar două luni

 

Oficiul Poștal nr. 3, de pe strada Mihai Eminescu – cu ce mai mare activitate, din punct de vedere al ratei frecvenței clienților care au nevoie de Poșta Română, în Arad – s-a redeschis astăzi, după două luni de reparații, renovări și modernizări. Costurile cu acest proiect s-au ridicat la 10.000 de euro, iar schimbările în bine sunt evidente. „Am adus acest spațiu la standardele corecte pentru ceea ce ar trebui să însemne relaţia dintre Compania Națională de Poştă și clienţi în anul 2019” – spune Beniamin Vărcuș, directorul adjunct al Poștei Române:

 „Oficiul Poștal nr. 3 din Arad și-a redeschis azi porțile după procesul de renovare prin care a trecut în ultimele 2 luni. Îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților este parte a strategiei de dezvoltare a Companiei Naționale Poșta Română și este posibilă prin suportul oferit de Guvernul României prin Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale. Doresc să le mulțumesc atât colegiilor mei parlamentari, consilieri cât și celor din poștă pentru ca au fost alături de acest proiect și au pus umărul la realizarea lui” – a declarat Beniamin Vârcuș la redeschiderea oficiului poștal, a doua investiție a Companiei Naționale de Poștă în Arad din cadrul acestui proiect.

Florin Tripa – deputat P.S.D.: „Conducerea Poştei Române dă dovadă de eficienţă şi când vine vorba despre gestiunea banului public. Astfel cu doar 10.000 Euro a fost posibilă reabilitarea Oficiului Poştal 3 de pe strada Mihai Eminescu.”

Oficiul Poştal de pe Eminescu nu mai fusese renovat de 12 ani. Au fost schimbate tâmplăria, pardoseala și plafonul și a fost montată o nouă centrală termică.

Articol asociat:

Avem un OFICIU POȘTAL nou, la Etajul 1 al Mall-ului GALLERIA [FOTO]

Critic Arad, 18 ianuarie 2019 3:18

posta-eminescu-6posta-eminescu-5posta-eminescu-4posta-eminescu-3posta-eminescu-2posta-eminescu-1