luni, ianuarie 30, 2023

Oltean de 26 de ani – arestat după ce și-a bătut și jefuit concubina din Sânpetru German

[COMUNICAT DE PRESĂ] – IPJ Arad
Reținut pentru violență în familie

Polițiștii Secției 1 Rurală Arad au fost sesizați, în dimineața zilei de 20 ianuarie a.c., despre agresarea unei tinere, de concubinul ei.

Din cercetări, a reieșit că un bărbat de 26 de ani, din județul Olt, în timp ce se afla la domiciliul victimei, în localitatea Sânpetru German, i-a aplicat mai multe lovituri în zona feței, i-ar fi sustras din locuință două perechi de cercei din aur, un telefon mobil și mai multe acte, după care a plecat într-o direcție necunoscută.

Femeia a fost transportată la spital, pentru evaluarea stării și acordarea de îngrijri medicale, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru violență în familie și furt.

În urma investigațiilor, efectuate, cu sprijinul polițiștilor I.P.J. Olt, cel în cauză a fost depistat în localitatea Valea Mare, acesta fiind condus pentru audieri în Arad.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile au beneficiat de suportul Serviciului pentru Operațiuni Speciale Arad.

La ora 11:17, IPJ Arad a anunțat că bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news