marți, decembrie 6, 2022

Omul ăsta-l face de râs până și pe Pinocchio! „Pe vremea lui” a fost proiectat terenul de sport de la „Moise”… în aceeași măsură în care nu este „implicat la UTA”

Să-i spunem Pinocchio pentru că nu merită să-i pomenim numele, nici să-i facem reclamă. Singurul motiv pentru care-l băgăm în seamă e să-i contabilizăm minciunile și le publicăm pentru a se convinge și ultimii dintre spartanii săi că este un mincinos notoriu.
Ați observat, la un loc cu noi, că în ultima vreme Pinocchio suferă de lipsa de atenție a arădenilor și, mai mult, pentru că aceștia au început să uite că există.
Unii (îngrijorător de mulți pentru fanii, câți or mai fi rămas, ai fostului faraon) chiar au prins curaj și-l înfruntă la propriile sale postări pe Facebook, făcându-l mincinos PE FAȚĂ.

Ultima „realizare” de care „s-a lipit” este terenul de sport al Colegiului Național „Moise Nicoară” și se auto-felicită pentru asta

Pinocchio insistă și o trece la realizări personale, de pe vremea când el era primar

Prins cu minciuna, în câteva secunde și-a șters comentariul… Dar demonstrația este simplă. Din trei clikuri pe Google aflăm:
Când a fost început proiectul terenului de la „Moise”?

Documentația tehnico-economică pentru reabilitarea și amenajarea terenului de sport a fost aprobată în 31 martie 2021, în cadrul unei ședințe extraordinare, fiind vorba despre o investiție de aproape 4 milioane de lei.

Unde era Pinocchio în 31 martie 2021?

era deja la Bruxelles

Ce legătură are Pinocchio cu proiectarea respectivei lucrări?

NICIUNA

Cum el uită repede, îi reamintim că, în 2016, a iscat un scandal cu societatea civică pentru că dorea să facă parcare pe acel teren de sport (vezi articol asociat)

De fapt, nu credem că a vrut să facă ceva nici atunci, doar să mai scurgă niște bani pe studii de fezabilitate și să-i mai țină pe arădeni ocupați cu alte subiecte, încât să le distragă atenția de la adevăratele tunuri.

În același topic, mai inserează o minciună: „Eu nu sunt implicat la UTA ( tot ce ați auzit a fost o campanie mizerabila)”

 

N-am putut afla de pe Google de ce minte Pinocchio, dar asta știm, din păcate, cu toții.

Articol asociat:

Parcare pe terenul de sport al Colegiului Moise Nicoară – un proiect ilegal şi inoportun

 

 

Ultimele Știri

Related news