luni, decembrie 5, 2022

Optimismul de acasă nu se potrivește cu meciul din târg! UTA – Academica Clinceni: 1 – 3

 

UTA – Academica Clinceni  1 – 3 (1 – 0)

Minireturul ligii secunde de fotbal a debutat astăzi de Dragobete. În această vacanță de iarnă două echipe s-au retras (Olimpia Satu Mare și ASA Tg. Mureș), astfel că toate echipele care trebuiau să întâlnească formațiile de mai sus, câștigă la masa verde cu 3-0. Din păcate, un val de frig și zăpadă a pus stăpânire în acest sfârșit de săptămână pe țară ceea ce a afectat meciurile din zona moldovei acestea fiind amânate.

UTA: Bodea – Polgar, Manea, R. Iuga, Dinculescu – Petra, Tănase – A. Iuga, Buia, Hlistei – Curtuiuș. Au mai evoluat: David Popa, Toma Antrenor: Cristian Todea
Clinceni: Ureche – Fl. Achim, A. Răuţă, Găină, Dobrescu – C. Gheorghe, Pațurcă, Bg. Barbu, Gliga – Al. Popescu, S. Moldovan.
Au mai evoluat: Mihalcea, Blejdea, Valentin Mihai.
Antrenor: Ilie Poenaru.
Arbitri: Adrian Ilyes (Prahova) – Valentin Dumitru (Gherghița – Prahova), Doru Zamfir (Slatian – Olt). Rezervă: Vladimir Nagy (Aiud)
Observatori FRF: Ștefan Szilaghi (Satu Mare), Daniel Sabău (Zalău)

UTA a primit vizita celor de la Academica Clinceni. Cele două combatante au abordat meciul de la Șiria cu garda jos încă din primul minut. Astfel, ocaziile nu au întârziat să apară, dar a lipsit clarviziunea la finalizare. Curtuiuș putea dubla avantajul dar a avut ghinion în minutul 13, când a reluat cu capul o minge care a căzut pe plasă. A urmat un interval de zece minute fără ocazii, oaspeții trecând pe lângă gol la jumătatea primei reprize, Achim a centrat de pe dreapta, Moldovan a prelungit cu capul până la Gliga, care din careul mic poziție laterală a trimis peste poară. În minutul 35, A Iuga nu a profitat de o bâlbă în apărare, puține ocazii notabile până la pauză.
Partea secundă a început în nota de dominare a oaspeților, care puteau egala în minutul 47, dar portarul s-a opus la șutul lui Mihalcea. Același portar Bodea a ajuns primul în fața lui Moldovan aflat la limită în poziție regulamentară, era minutul 50. După golul egalizator, au urmat două ocazii de ambele părți, mai întâi Moldovan, care nu a putut devia de la un metru, apoi sa lovit de bară, apoi un șut bun a lui Curtuiuș. În minutul 70, Barbu a trimis cu efect puțin peste vinclu. David Popa a căzut în careu în duel cu Răduță, dar a primit doar un cartonaș galben pentru simulare, spectatorii au cerut penalty. Același David Popa are o frumoasă acțiune personală în minutul 83, a înșirat trei adversari, dar a apărut același Răduță și a intervenit salvator.

În etapa următoare UTA va evolua în deplasare la Mioveni.

Așa s-a marcat:
Dinculescu a pătruns pe stânga, a tras spre poartă, mingea i-a revenit și a timis la colțul scurt, a apărut Buia (foto), care a pus latul, minutul 10, 1 – 0.
Mihalcea a centrat din corner și Găină a marcat cu capul de la colțul lung, din 4 metri, Polgar a respins de după linia porții, minutul 55, 1 – 1.
Acțiune personală Blejdea, șut fără speranțe pentru Bodea, minutul 66, 1 – 2.Centrare Blejdaea, pentru Mihalcea, David Popa intervine nefericit în minutul 93 1 – 3.

Foto: libertatea.ro

Ultimele Știri

Related news