miercuri, februarie 8, 2023

Orașul Ineu va găzdui prima ediție a CONCURSULUI DE FRUMUSEȚI „de acasă”

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Prima ediție a concursului Miss Ineu

Orașul Ineu va găzdui prima ediție a concursului de frumusețe local, unde sunt invitate să participe domnișoarele necăsătorite, cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani, eleve ale Colegiului „Mihai Viteazul” Ineu sau a Liceului Tehnologic „Sava Brancovici” Ineu sau să locuiască în orașul Ineu. Înălțimea minimă a concurentelor trebuie să fie de minim 1.60 m.

Concursul nu va necesita și proba costumelor de baie, însă va conține proba sport/casual,  proba rochiilor de seara și proba întrebărilor de perspicacitate. Ținutele concursului precum și machiajul și coafura sunt asigurate de organizatori.

Comitetul organizatoric a participat la  întâlniri de informare în timpul anului școlar,  cu elevele unității de învățământ Colegiul „Mihai Viteazul”  Ineu, realizate cu sprijinul doamnei director Nemeș Dana, care au avut ca subiect organizarea primei ediții a concursului local de frumusețe Miss Ineu. La una dintre acestea au participat și Alexia Ploscaru, Miss Arad 2018 și Karina Pană, Miss Arad 2018 –Locul II și Miss Tv Supermodel 2018,care au descris experiența lor în urma participării la concursurile de frumusețe.

Concursul ar urma să fie organizat în cadrul Zilelor Orașului Ineu, în data de 13 iulie, de către Comitetul Organizatoric al Concursului Județean de frumusețe Miss Arad în parteneriat cu Primăria Orașului Ineu, iar în cadrul competiției pot participa si fetele din localitățile vecine, dacă domnișoarele sunt eleve ale celor două licee din Ineu.

Câștigătoarea concursului se va califica automat în finala județeană Miss Arad, care va avea loc în această vară.

Fetele care doresc să se înscrie la concurs o pot face pe pagina de facebook „Miss INEU Oficial”, până la data de 06.07.2019. Regulamentul este afișat pe missarad.blogspot.com.

Participarea la concurs este gratuită.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news