sâmbătă, mai 28, 2022

Organizaţia judeţeană a USR are filială la Dezna

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – USR ARAD]

 

La finele săptămânii trecute s-a constituit o nouă organizaţie a Uniunii Salvaţi Romania în judeţul Arad. La poalele munţilor Codru Moma, în localitatea Dezna, grupul de iniţiativă condus de doamna Mihaela Gărdău a format organizaţia locală a USR.

Mihaela Gărdău: “Am sprijinit USR încă de la formarea partidului, când am ajutat la strângerea de semnături pentru participarea la alegerile parlamentare. Ideea unui partid nou, altfel decât clasa politică actuală, mi s-a părut singura soluţie de bun simţ pentru cei care vor o politică fără compromisuri. Suntem sătui de metehnele celor care ne-au condus în ultimii 27 de ani, să vedem cum banii comunităţii sunt cheltuiţi după regula bunului plac. Deoarece lipseşte transparenţa, oamenii sunt scârbiţi şi fug de politică, deşi ar trebui să se implice cât mai mulţi, pentru prosperitatea comunităţii. Tocmai asta ne-a determinat să ne alăturăm proiectului USR şi să constituim o filială în comuna noastră. Este greu să aduci oameni spre politică, mai ales în mediul rural, însă noi suntem hotărâţi să facem schimbarea atât de necesară.”

La şedinţa de constituire a organizaţiei locale Dezna a fost aleasă preşedinte doamna Mihaela Gărdău, iar în biroul local au mai fost alese doamnele Doris Balota şi Mădălina Borţiş.

Din partea organizaţiei judeţene a USR Arad a participat deputatul Sergiu Vlad, alături de o delegaţie numeroasă, condusă de preşedintele Vlad Botoş: “Suntem bucuroşi să vedem cum oameni de calitate se alătură proiectului nostru. Am demarat o acţiune prin care să unim în USR pe toţi cei care au înţeles că numai o schimbare radicală a clasei politice poate moderniza România, pentru a o apropia de celelalte ţări dezvoltate ale Europei. Vechea clasă politică este compromisă, noi ne vom baza pe oameni pentru care politica nu reprezintă o sursă de îmbogăţire. Organizaţia Dezna este un exemplu şi ea va fi urmată de numeroase noi organizaţii în judeţul Arad.”

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news