sâmbătă, octombrie 8, 2022

„Pacifism” de Ziua Națională: UTA – Daco – Getica 1 – 1 ( 0 – 1 )

 

UTA – Daco – Getica 1 – 1 ( 0 – 1 )

UTA: Orlic – R. Iuga, El Hasni, Benga, Copaci – Coulibaly, Oprea – Costin, Matei, Stahl – Rus.  Au mai evoluat: D. Dan, Isac , D. Popa.  Antrenor: Ionuţ Popa.

Daco-Getica: Dr. Balauru – Dima, Cotigă, Motroc, Georgescu – Acolatse, Carabela – Teuț, Călințaru, Buștea – E. Nica.  Au mai evoluat: Fildeș, Stănescu, Neacșu.  Antrenor: Marius Baciu.

Arbitri: Cristian Codrea – Radu Despa, Cristian Lucaci (toți din Baia Mare). Rezervă: George Roman (Grădinari – Timiș)

Observatori FRF: Ioan Mureșan (Timișoara) și Cristian Petrean (Hunedoara)

În straie de sărbătoare meciul de azi a început în notă de echilibru, cu cate o jumătate de ocazie de fiecare parte. Stahl a adus cea mai mare ocazie la jumătatea primei reprize, un fundaș a degajat balonul în ultimul moment. În minutul 26 Nica a avut o replică, dar Orlic a respins în corner. Oaspeții au deschis scorul la una din primele ocazii dar venită pe o greșală în defensivă. După golul primit, UTA a urcat în ofensivă a avut două ocazii dar nu foarte clare până la pauză. După pauză, UTA a egalat repede. Jocul nu a avut apoi multe ocazii, dar în minutul 69 Oprea a reluat slab în brațele portarului. Rus a avut și el o ocazie în minutul 74, dar s-a opus Balauru. În minutul 90 oaspeții au avut o ocazie prin Georgescu care a reluat în transversală.

Așa s-a marcat:

Minutul 31, o greșală personală a pus echipa oaspete pe contraatac, Oprea a a șutat pe colțul lung, 0 – 1.

Minutul 48, Costin a apărut surprinzător în care și a reluat în plasă centrarea lui Stahl.

 

 

 

Ultimele Știri

Related news