Pantofi „pe nașpa” au descoperit polițiștii în trei autoutilitare. 2100 de perechi de pantofi „pe nașpa”!…

 

[COMUNICAT IPJ Arad] Peste 2.100 perechi de pantofi, fără acte de proveniență, depistate de polițiști

Polițiștii comunei Vladimirescu împreună cu Direcția Regională Antifraudă Deva au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii comerțului ilicit.

Polițiștii au depistat în trafic, pe DN 7, pe raza localității Vladimirescu, 3 bărbați, cu vârste cuprinse între de 24 și 34 de ani, în timp ce transportau încălțăminte fără a deține documente legale de proveniență.

Astfel, au fost depistați : un bărbat de 24 de ani, în timp ce transporta cu o autoutilitară 1.192 perechi de pantofi, un bărbat de 30 de ani, în timp ce transporta cu o autoutilitară 480 de perechi de pantofi și un alt bărbat, de 34 de ani, în timp ce transporta cu o autoutiliotară 456 perechi de pantofi.

Cei trei bărbați au fost sancționați contravențional conform Legii 12/1990, cu suma de 5.000 de lei fiecare, iar produsele transportate, în valoare totală de aproximativ 13.500 de lei, au fost indiponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Loading

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6491
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy