vineri, martie 31, 2023

Parteneri M.A.I dedicați pregătirii câinilor de serviciu

Jandarmeria Arad, împreună cu Inspectoratul de Poliție Județean Arad și Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Arad desfășoară săptămânal la sediul Jandarmeriei Arad activități de pregătire în comun destinate cuplurilor chinologice din cele trei instituții partenere.

Programul de pregătire se desfășoară sub forma unor activități practice în care conductorii specializați din cele trei instituții parcurg teme specifice care vizează dezvoltarea și perfecționarea deprinderilor necesare acestora pentru executarea misiunilor specifice.

Colaborarea celor trei instituții a avut un rezultat foarte bun lucru care se reflectă în evoluția aptitudinilor partenerilor noștri canini. O contribuție importantă în pregătirea acestora o are și plt. adj. șef (r) Mateiu Ioan care ani de zile s-a ocupat de pregătirea conductorilor și câinilor de serviciu în cadrul Jandarmeriei Arad.

Biroul de presă al Jandarmeriei Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news