luni, februarie 6, 2023

Partidul local „Mândri că Suntem Arădeni” – șicanat juridic în prag de alegeri. Călin Costea: „Își doresc să ne interzică!”

 

Partidul local Mândri că Suntem Arădeni este serios șicanat  cu mai puțin de două luni înaintea alegerilor locale. Afirmația a fost făcută de către președintele fondator al partidului, Călin Gabriel Costea, în cadrul unei conferințe de presă organizată vineri, 22 aprilie.

Astfel, în cursul lunii martie 2016, Tribunalul București a dat decizia de înființare a Partidului Mândri că Suntem Arădeni, însă decizia a fost atacată cu apel de o persoană care nu avea nicio calitate procesuală – un anume „Mihai Olteanu”… despre care cei reclamați cred că nici măcar nu există ca persoană fizică. În plus, sigla formațiunii a fost respinsă, iar administrația locală din Arad nu a permis inițial amplasarea corturilor pe domeniul public pentru strângerea de semnături în vederea participării la alegerile din 5 iunie. „Sunt mâhnit și revoltat de situația creată, dar cu toate acestea vom merge înainte. Își doresc să ne interzică, dar suntem deciși să nu cedăm. Noi ne-am propus participarea la alegeri pentru a promova proiecte pentru comunitatea locală, proiecte care să aducă un plus calității vieții arădenilor. Faptul că suntem șicanați nu face decât să ne mobilizeze și mai puternic și să ne ofere un plus de încredere”, spune Călin Gabriel Costea, președintele fondator al Partidului Mândri că Suntem Arădeni.

Acesta consideră că situația se datorează faptului că Partidul Mândri că Suntem Arădeni este bine cotat în toate sondajele de opinie, iar prin această acțiune s-a dorit intimidarea formațiunii. „Partidul este pe un trend ascendent, conform sondajelor de opinie. Din această cauză ni se pun piedici. Din păcate, partidele care au condus România timp de 26 de ani și care au dus țara în prăpastie, sunt cele privilegiate de sistem. Ne dorim altceva pentru oameni, ne dorim să nu mai existe bătaie de joc la adresa cetățenilor, ne dorim ca banul public să nu fie risipit. Tocmai de aceea suntem vânați și se încearcă blocarea noastră”, mai spune Călin Gabriel Costea.

Întrebat despre ceea ce își propune în perioada următoare, președintele Partidului Mândri că Suntem Arădeni, spune că va face tot posibilul pentru ca Partidul Mândri că Suntem Arădeni să participe la alegerile locale.

„Eu am refuzat ofertele altor partide politice de a mă alătura lor. Consider că un partid local este total diferit de ceea ce oferă momentan clasa politică românească, reprezentată de partidele tradiționale. Pentru noi va fi o victorie simpla participare la alegerile din 5 iunie, având în vedere piedicile care ni se pun în ultima perioadă”, conchide Călin Gabriel Costea.

(Comunicat de presă)

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news