marți, septembrie 27, 2022

Pastile + alcool = panică pe Saturn – sau BREAKING NEWS aproape fake… „de Vlaicu” [GALERIE FOTO]

Un bolnav psihic reprezentând un grad mic de periculozitate publică, dar o mulțime de antecedente psihiatrice cu tendințe suicidare a alertat organele publice prin 112 în jurul 10 dimineața, anunțând că a vrut să se sinucidă și e în pericol de moarte – asta fiind ceea ce am „cules” de la numeroasele oficialități și martori, în uniformă și civil, care au tulburat liniștea dimineții de miercuri, 18 mai, cum intri din Poetului.

Numai trupele NATO n-au descins pe Aleea Saturn, „în spate”, ca să salveze un om de la propria sa tentativă de a se face praf cu cele mai oribile droguri ale sărăciei umane din aceste vremuri: medicamente psihotrope și alcool prost! Au fost așa: Ambulanța mare echipată „ceas”, ca pentru „accident la Vinga cu 3 morți și 15 răniți”; două echipaje de Poliție – unul de intervenții, altul de criminalistică; Pompierii; și – nu în ultimul rând și preferata tuturor copiilor (care au fugit de la școală ca să vadă tămbălăul) – Detașamentul de Protecție de Civilă, cu o mașină din care mai Batman lipsea.
Din ciclul „mai bine vii degeaba, că n-o murit nimeni, decât să moară omu și să nu fiți suficienți”, vecinul nostru de la A21… îl știți dacă stați în zonă… dacă nu, n-ați pierdut nimic, a fost dus relativ viu (adică de respirat, respira) la Urgențe și apoi la Psihiatrie… conform protocoloului cel puțin… că n-am stat să mai urmărim coloana.
Am vorbit cu câțiva vecini și cu administratorul, care ne-au spus o poveste scurtă de Vlaicu pe care am mai auzit-o de  mii de ori. Despre „unu care e la a dracu știe câta tentativă de sinucidere și care combină alcool cu pastile… îți dai seama… ce combinație poate să iasă din alcool și pastile: o făcut atac de panică – așa că o provocat panică. Trece și asta” – asta fiind ce am cules din folclorul de „Saturn”.

Ultimele Știri

Related news

5 COMENTARII

 1. Deci nu au facut autoritatile bine pt ca au intervenit, deoarece individul are probleme de adictie? „Ba da voi in ce tara puli mele traiti”?, ca sa citez un aradean adevarat. Mai bine il lasa sa moara daca tot este la al a nush` cata` tentativa de sinucidere? Voi chiar nu intelegeti ca discutam despre un om cu probleme? Cand auziti de droguri, dati in ei cu talent. Poate daca era vorba doar despre alcool, trecea neobservat cazul, ca no` ce va mai place si voua beutura… sau nu? voi nu? Bagabonzilor!

  • Daca asta ai inteles tu, ca noi dam in nenorocitul ala, atunci sa stii ca esti un mult mai bun polemist hater decat cititor…
   Mai citeste o data, sa vedem, te prinzi?

   • Eu am tot spus si repet: ARTICOLELE DE PE CRITICARAD SE ADRESEAZA ELITEI, altfel te faci de ras sau te uiti la ele ca boul la poarta noua, ca sigur n-ai inteles nimic!

 2. Liviu:
  […]”ca să salveze un om de la propria sa tentativă de a se face praf cu cele mai oribile droguri ale sărăciei umane din aceste vremuri: medicamente psihotrope și alcool prost!”
  De unde ai dedus acest lucru? De unde stiai ce fel de substante consuma? Sau ai dat cu presupusul? Sau este o forma de injosire, prin care sa deduca numai elita ca l-ai facut pe „bagabontu” din articol ca fiind ultima speta de om. Poate nu-i chiar asa in realitate. Practic nici tu din cate imi dau seama din articol. Deoarece l-ai vazut doar atunci cand la` dus salvarea respirand,”adica viu”.
  „Am vorbit cu câțiva vecini și cu administratorul, care ne-au spus o poveste scurtă de Vlaicu pe care am mai auzit-o de mii de ori. Despre „unu care e la a dracu știe câta tentativă de sinucidere și care combină alcool cu pastile… îți dai seama… ce combinație poate să iasă din alcool și pastile: o făcut atac de panică – așa că o provocat panică.”
  … de aici provine informatia, acum am inteles. Deci ne luam dupa dl. administrator. Da-mi voie sa ghicesc: era vreunu` din ala comunist tipic? ca dupa declaratie asa pare. Asa le-a zis de parca au fost la droghereala impreuna.
  Ce nu intelegeti voi, este ca defapt acel „bolnav psihic”, sufera de o boala. Poti merge de exemplu pentru astfel de materiale la usa spitalului si sa scrii despre toti scopii, sau sa mergi la spital de TBC si sa-i certi pe toti fumatorii. Nici nu mai zic ce subiecte comice ai putea aborda pe seama celor cu ficatul mare de la alcool. Ca asa le trebe!
  Adela Petreanu : a scuze nu am stiut. Cam ceausista elita asta… Oricum, cu acordul vostru, am sa mai trec pe aici ca imi sunteti simpatici, dava draq` 😛
  Liviu fratzica: ai cacato` si asta e, oricum o intorci. Las`o asa ca bine`o fi 😉

Comentariile sunt închise.