Acasă ȘTIRI Patru „băieți răi cu BMW” au încercat vigilența paznicilor de la DEDEMAN,...

Patru „băieți răi cu BMW” au încercat vigilența paznicilor de la DEDEMAN, încercând să smulgă BANCOMATUL la ora 4 dimineața. Paznicul i-a prins – Poliția… încă nu! [FOTO]

0

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

În această dimineață, la ora 04:05, s-a sesizat prin SNUAU 112 că persoane necunoscute încearcă să pătrundă prin efracție în incinta unei societăți comerciale de pe Calea Aurel Vlaicu.
Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului și au constatat că în jurul orei 04:00, patru persoane mascate au forțat ușa de acces în magazin, au pătruns în interior și folosindu-se de o chingă, au legat bancomatul amplasat în proximitatea intrării, de un autoturism (BMW X6 – n.red.) și au încercat smulgerea aparatului, fără a reuși acest lucru.
În același timp, doi dintre autori s-au deplasat la ghișeul de schimb valutar care funcționează în interiorul magazinului și folosindu-se de o rangă au forțat ușa fără a pătrunde în interior.
Autorii au abandonat activitatea infracțională, fiind surprinși de un angajat.
Cele patru persoane au părăsit locația fără a duce la sfârșit rezoluția infracțională.
Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, în vederea identificării persoanelor în cauză și tragerea acestora la răspundere penală.

Biroul de presă al IPJ Arad

 

Exit mobile version