joi, mai 26, 2022

Pentru că „așa ne trebuie”! După ce a scos pistolul la un coleg polițist din cauza unei femei ușoare și a făcut „mascații” de râs… este șef la „Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase”

 

99%  din Inspectoratul de Poliție Județean Arad nu-l suportă – și aici vorbim inclusiv despre obiectele de mobilier și pereții prea strâmți pentru un om atât de mare – dar asta nu-i nici cea mai mică problemă, pentru că el crede în steaua sa, așa umflată caraghios și infatuată cum e. Nici că s-a făcut de rușine ca împuternicit pentru Şef Serviciu Actiuni Speciale, de era să-i pună proprii subordonați pătura-n cap de 300 de ori în 300 de zile pentru că a sfidat nu doar cutumele că dacă ești șef la „mascați”, tre` să știi măcar să dai cu pumnul… să arăți într-un fel în costum de camuflaj… să poți să fugi și tu 100 de metri fără să-ți vomiți ficatul, dar a călcat în picioare inclusiv teoremele geometriei în spațiu, Legea gravitației și alte normative în vigoare. Nu contează. Nu-i o problemă nici că s-a bătut cu Micul Bițiș, zis (firesc) Bițiș Mic pentru o curvă, în plină stradă, de a scos pistolul la el de frică! – prin asta a dovedit că respectă armele, munițiile, explozibilul din sufletul său, altfel sensibil… și, oricum, 0215, 0962, DIPI și orice fel de serviciu de anchete interne vizând personalul s-a desființat – așa că, oficial, în Poliție nu mai există nici corupți, nici incompetenți.

Ca dovadă, iată, viața și opera l-au recompensat, iar competența în „vrăjeală” îl recomandă: e șef Serviciu Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase începând cu data de astăzi. Se numește Călin Grui – comisar-șef Grui Călin, mai exact – și veți mai auzi de el pe aici. N-avem poză cu domnul (adică avem una, dar dacă am publica-o, ne-am face probleme suplimentare atât nouă, cât și celor care ne-au dat-o) – și credeți-ne pe cuvânt că e mai bine pentru toată lumea că ilustrăm acest pamfletuț cu „necunoscutul” nostru preferat…

Călin Grui – șef la șmecherii de la „Arme” e un punct de începere a unui roman cu „pac-pac-puf” în care nu mai contează nici subiectul: eroul principal e o poveste în sine! Iar în ceea ce ne privește (să nu fim, Doamne ferește, înțeleși greșit), îi dorim marelui erou al spațiilor mici un Serviciu Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase liniștit, viață lungă și curve cât mai puține prin preajmă… nu de alta, dar acum chiar are cu ce!

Ultimele Știri

Related news

3 COMENTARII

  1. Lol. Pai daca asta-i asa destept, sa ne asteptam sa ni-i trimita pe tantalaii aia din birou pe acasa sa ne caute la arme, si sa ne gaseasca nod in papura ca am uitat piesa a treia oe arma sau ca n-are semi automata inchizator pe tragaci. Caci acesti pseudo comunisti de la militie sector arme si munitii atat asteapta! Misiunea lor este sa fie cat mai putini detinatori de arme. Legale, desigur -caci pe aia cu ilegale pot sa-i sufle de praf!

  2. Ascultati voi boieri mari asta e doar un hop .. i se pregateste un succesor prealuminatului din varful ierarhiei si acesta va fi ….. distractie la imaginatie !!!!

  3. Ce te poti astepta de la un sergent cu digonala de la jandarmi. Nu ca jandarmii ar fi ceva negativ. Dar asta e tatal prostiei bleu

Comentariile sunt închise.