PAMFLETE

Pentru că să fii curvă politică e mult mai rentabil decât să fii una cinstită, iată-le, în toată splendoarea lor, pe cele care se ocupă cu „tratamentul bolnavilor” la Spitalul COVID din Grădiște [FOTO / VIDEO]

 

Ea este IZADORA Matei: acum 10 ani frângea suflețele în Timișoara la figurat – azi frânge vieți în Spitalul COVID din Arad la propriu…
În 2010 umbla cu o sticlă de șampanie lipită de cap la chefuri de „disperați după fetișuri”… era „fata care iese din tort” la petrecerile de burlaci… o marfă vie, de cumpărat indiferent de „onorata clientelă”, sigurul criteriu fiind „banu gros” la purtător, găurea boxele din discoteci cu tocurile de 12 centimetri și rupea barele de inox din orice bar de noapte – iar din moment ce însuși Cătălin Botezatu o aprecia până la a se lăsa fotografiat cu „divuța”… deducem că era bună pe nișa ei:

(Fotografia e preluată de pe propriul ei profil de facebook, cu like cu tot.)

„Păi și de ce s-a lăsat de meseria asta veche, respectată și profitabilă ca să se facă – auzi tu! – medic de COVID?!” – întreabă, făcând pe prostul, un amic generic după ce i-am arătat pozele astea.
Pentru că să fii curvă politică e mult mai rentabil decât să fii una cinstită îi explic răspund cât pot de scurt.

„Izodora Matei este o rezidentă frumoasă, amanta unui boss (în vărstă și căsătorit) din Timișoara, fostă damă de companie în tinerețe care nu știe pe ce lume trăiește!” – ne-o caracterizează cineva care o vede aproape zilnic.
Aceasta este „fata-șampanie” IZODORA MATEI în toată splendoarea  ei – iar când ești curvă de mică, când crești mare numa` te joci!” cum zice un proverb din noua generație.

Iar aceasta este DR. IZODORA MATEI (care, între timp și cum prevedeam, și-a blocat contul de Facebook – notă ulterioară) altfel tunată… și să nu te miri dacă mâine-poimâine o să ajungă ceva gen „șef secție pneumologie”, iar răspoimâine candidat la alegerile generale pentru funcția de deputat… senator… ceva pe-acolo. TOTUL o recomandă: mentalitatea, atitudinea, platforma-program iată, afișată pe scurt în chiar actualul ei bio-status de pe facebook…

 

Iar cu acest prilej să facem cunoștință și cu șefa ei, DR. MIHAELA ALBU GULYAS, coordonatorul Compartimentului ATI COVID-19 la Arad

IZODORA de mai sus este, totodată, una dintre cele două personaje principale acuzate de aparținătorii decedatei în articolul nostru de luni, „Moartea doamnei Ileana Sîrbu” – un CAZ de INCONȘTIENȚĂ CRIMINALĂ! Mai multe cadre medicale de la Spitalul Județean Arad sunt acuzate de OMOR DIN CULPĂ, DELAPIDARE și NEGLIJENȚE GRAVE, împreună cu DR. MIHAELA ALBU GULYAS, coordonatorul Compartimentului ATI COVID-19 la Arad – despre ale cărei principii puteți să vă faceți o idee citind acest interviu apărut în aprilie, anul trecut, într-un oficios al partidului-la-putere – un adevărat „curs scurt de pupincurism mediatic plătit din banii partidului” care se încheie astfel: „Le mulțumesc colegilor mei că într-un timp record am reușit să punem la punct acest compartiment. Ne-am mobilizat cu toții, fără să stăm pe gânduri chiar dacă uneori am simțit și încă simțim, din plin, presiunea care a venit odată cu această pandemie.
Înțelegem situația prin care trec familiile celor diagnosticați cu COVID-19. Vom trece peste această încercare cu încredere și compasiune. Fac un apel pe această cale, către arădeni și nu numai: să iasă în oraș doar pentru activități urgente! Prevenția este deosebit de importantă acum. Vă mulțumesc!”

Hai serios: „să iasă în oraș doar pentru activități urgente” zici, doamnă?!… Și atunci, pacienta asta, pe care o vedem scoasă pe întuneric, din ATI („în schimbul a 350 de euro înainte și 150 de euro după”– conform contabililor noștri undercover) pentru a o vedea „că trăiește și-i bine”  fiica sa venită, pe riscul ei, din Germania ce naiba e?!

Poate-s curioși cei de la Direcția Generală Anticorupție – că tot se plâng că n-au de lucru, „competență pe linie” și alte prostii…

La articolul nostru și la miile de comentarii-întrebări lansate de cititorii noștri și pacienții lor n-a răspuns nimic, nici această „coordonatoare” (ca de altfel nicio altă autoritate) – și ni se explică, din interior, exact DE CE:  „Dr. Albu ce să răspundă la articolul tău, că ea de 1 an de când e șefa la ATI4 nu a intrat niciodată în zona roșie?! (…) Cine să se intereseze de pacienți? În afară de Kuki la nimeni nu-i pasă de ce se întâmplă acolo. Dr.  Albu și-a angajat și fiica de la 1 Ianuarie să învârtă și ea ceva rahat pe vreo 2-3000 RON pe lună (…) Acolo la Grădiște doctorița Albu face fum de țigară maxim în cabinet, iar ieri (marți – n.red.) era preocupată să facă cușca la câini sub scări la ATI4… Cionca probabil că este mulțumit de asta!”

Aici – aproape tot „corpul profesional” al „fabricii de morți din Grădiște” care se ocupă de tratamentul pacienților internați cu COVID, într-o fotografie postată pe facebook la 17 minute după „trecerea în noul an”.

Asta-i poză de frontpage pentru odele aduse „celor care se luptă în Linia Întâi cu inamicul nevăzut necunoscut” sau ce?!… Iată colectivul Spitalului COVID-19 din Grădiște sărbătorind… ce?!… revelionul  2020 – 2021 anii `90 style (dacă n-ar fi telefonul ăla pe masă nu te-ai prinde că-i de anul ăsta), cu tot ce tre` să fie pe o masă la un chefuleț… ce măști, bă, ce distanțare fizică, boule care ești prost, conspiraționost și nu crezi în COVID?! Unu-i mai vesel-zâmbitor ca altul, mai pervers și plin de flegmă la adresa PANDEMIEI ÎNSĂȘI… în timp ce ție-ți mureau, la doi metri de faianța aia, bunicii, mama, tata, unchiul, fratele, prietenul cel mai bun și stăteai ca boul, paranoic, cu masca pe figură și la budă, de frică să n-ajungi pe mâna ăstora:

Și apropo de dragostea pentru câini a doamnei (pensie ușoară!)… și nouă ne plac câinii, poate chiar mai mult decât 90% dintre oameni, dar nu le-am face o cușcă sub scări la ATI nici dacă… nicidecum. (Eventual am transforma „Spitalul” din Grădiște într-un adăpost pentru animale fără stăpân, păstrând personalul în funcțiile de acum!)

Și Cionca, la fel, ce să răspundă când:

„Toate asistentele din terapia din Grădiște sunt nou-angajate de directoarea Popa Otilia, duse de la Genesis, fostele ei colege! Toată lumea se întreabă cum, din sutele de dosare pentru angajare depuse acolo, numai cele de la Genesys au fost acceptate! Ce deșteptăciune o fi în aer acolo (de când a fost director Angi Cionca!”)” (soția președintelui CJA… adevărata „șefă cu personalul” din sistemul medical)

Se pregătește, însă, pentru pensionare: „Nici un rahat de doctor nu iese să răspundă la articolul tău și la postarea fiicei de pe facebook. Onel și D-na Popa ce fac? Doctorița Albu se va pensiona urgent acum!”

Nu-i stres: „Un anestezist de talia lui Albu ia salar pe lună 25 000 fără ciubuc” – aflăm – așa că deja „fetele rup ușa”… abia așteptăm „bunavestire”… probabil o să-l pună interimar pe același dr. Nini (care, ca și anestezista Gulyas Albu, nu-și părăsește biroul, dând consultații prin telefon și iubind alcoolul cel puțin cu aceeași pasiune cu care iubește doamna câinii… păgubos pentru ambele părți), sau pe dr. Dana Olar (ca să ne „scoată ochii”).

Nicio frustrare nu ne-ncearcă, așadar, vizavi de faptul că nu ne răspund ăștia… Răspundem noi, la propriile întrebări, fiind și mai pregătiți, și mai informați… incomparabil mai sinceri și mai puțin dependenți de sistemul lor de căcat, care OMOARĂ oameni nu neapărat cu intenție, dar DIN PROSTIE și  PRIN CORUPȚIE sigur!

Articol asociat:

„Moartea doamnei Ileana Sîrbu” – un CAZ de INCONȘTIENȚĂ CRIMINALĂ! Mai multe cadre medicale de la Spitalul Județean Arad sunt acuzate de OMOR DIN CULPĂ, DELAPIDARE și NEGLIJENȚE GRAVE

 

Lucian Valeriu, 28 ianuarie 2021 8:38

mihaela-gulyas-albuspital-covid-gradisteizadora-matei-7izadora-matei-8izadora-matei-5izadora-matei-6izadora-matei-4izadora-matei-3izadora-matei-2izadora-matei-1