miercuri, martie 29, 2023

Percheziții la Primăria Șicula într-un dosar de abuz în serviciu, fals și uzurparea funcției

Fostul primar al comunei Șicula, Duțu Căprar, este vizat de două percheziții la sediul Primăriei și la domiciliul său, într-un dosar de abuz în serviciu, fals material în înscrisuri oficiale și uzurparea funcției privind emiterea unor autorizații de construire.
Infracțiununile ar fi fost comise în anul 2020, cu puțin înainte de a pierde mandatul de primar ca urmare a alegerilor din 27 septembrie.

[INFORMARE DE PRESĂ]
PERCHEZIȚII ÎN JUDEȚ

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și cei din Ineu, sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, desfășoară două percheziții, la o instituție publică din Șicula și la domiciliul unei persoane fizice.

Activitățile se desfășoară într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, fals material în înscrisuri oficiale și uzurparea funcției privind emiterea unor autorizații de construire, în anul 2020.

Biroul de presă al IPJ Arad

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news